Saša Vidić
Rajko Ristić/Alo!
Saša Vidić

Rajko Ristić/Alo!

Saša Vidić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Saša Vidić stiče sve više neprijatelja, s obzirom da je nemilosrdan i neumoljiv prema javnim ličnostima. On u svojoj emisiji ne štedi reči, a kada nekoga popljuje to se dugo prepričava.

PROČITAJTE JOŠ:

Vidić je tako potkačio Lunu Đogani, Anabelu Atijas i Marka Miljkovića, kojima je uputio zaista ponižavajuće komentare i reči.

Saši se nikako nije svidela pojava ovo troje, a njihov stil odevanja već duže vreme bode kreatoru oči. Vidiću je posebno zasmetalo što Miljković sebe naziva kreatorom, i to da je izbacio svoju modnu marku.

Luna Đogani

E-Stock Caslav Vukojicic

Luna Đogani, Foto: E-Stock Caslav Vukojicic

- Ovo su tri kontejnera za reciklažu. Ovaj Marko je kao kreator, a u stvari je grejač bazena i vode iz lavora - opleo je Vidić.

Poznato je da Marko neko ko ne da sebe, ali ni na svoju devojku Lunu Đogani. Takođe je i sa Anabelom Atijas u sjajnim odnosima, pa je rešio da se suprostavi Vidiću i objasni mu neke stvari za bezobrazluk koji možda nekoga zabavlja, ali manekenu se nije učinio simpatičnim.

Marko Miljković

Printscreen/Instagram

Marko Miljković, Foto: Printscreen/Instagram

- Smrdljivko, jesi li možda pomislio da ti zagrejem nozdrvu umesto bazena koji sam grejao, onda bi me možda pohvalio u emisiji kao što to rade i tvoji prijatelji koje hvališ. I ja malo da se spustim do fekalija, je li nozdrvice - naljutio se Marko.

Marko Miljković

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

- Klošaru jedan, vratiću te u Brus! Za ovu poruku ide tužba - rešio je Vidić.

Izgleda da se zahuhtalo i da pravi rat tek sledi, a šta će biti posle Miljkovićevih pretnji i Vidićeve odluke da tuži Marka, nadamo se da će i to da osvane na Instagramu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

"OD OVOGA NE MOŽE BOLJE!" Pogledajte šta su nam poznati poželeli za 12. rođendan!

 

Komentari (2)

Fatimka

18.10.2019 17:31

Marko ima stav i ne jebe zivu silu.

Vanja

18.10.2019 19:40

Podrska Miljkovicu!!! VidicKa, napuderisana tuzibabo, sram te bilo, i sram bilo sve koji su ti dozvolili da se ovako ponasas! Sikter52 bre!!! Samo jako Mare, dosta je bilo da tvojim imenom ispiru svoja pogana usta!