Saša Kovačević
Miloš Kocić
Saša Kovačević

Đorđe Bukvić

Saša Kovačević, Foto: Đorđe Bukvić

PROČITAJTE JOŠ:

Fotografisanje se odigralo u prestoničkom hotelu, a iza objektiva se našao Đorđe Bukvić, poznati srpski fotograf, inače umetnički direktor ovog američkog magazina.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam bio deo tog projekta i mogu da pohvalim sve koji su bili u organizaciji, od fotografa Đorđa Bukvića, stiliste Bate Spasojevića, do šminkere Vide Todorovića i naravno devojaka koje će krasiti naslovnu stranu - rekao je za „Alo!“ Saša Kovačević.

Saša Kovačević

Đorđe Bukvić

Saša Kovačević, Foto: Đorđe Bukvić

Za vizuelni identitet pop pevača od glave do pete bio je zadužen Bata Spasojević, kojem je ovo bila prva saradnja s Kovačevićem.

Bata Spasojević

Pulsonline

Bata Spasojević, Foto: Pulsonline

- Mi smo i ranije razgovarali o mogućoj saradnji, ali se ona tek sad ostvarila. Uživali smo na setu koji je trajao oko pet sati. Bilo je puno smeha i pozitivne energije - kaže Bata, koji nije štedeo ni komplimente na račun izgleda Saše Kovačevića.

- On je dosta radio na sebi i svom fizičkom izgledu, tako da izgleda odlično u svakoj garderobi. Budući da se tek vratio s Maldiva, dobio je i perfektan ten, tako da se odlično slikao - kaže Spasojević. On dodaje da s njim na snimanju nije bila pevačeva devojka Zorana Tasovac, ali da su sve vreme bili na telefonskoj vezi.

- Saša je stalno pominje, čuli su se više puta, dopisivali... Čak mi je pokazivao i neke njene slike - kaže poznati srpski kreator, koji se nada nastavku poslovne saradnje s Kovačevićem.