SKRHKANA, UNIŠTIO JOJ SAN! Saša Popović zabranio Prijovićki koncert u Areni, čak se i Filip umešao!

Još uvek nije vreme za to.

Saša Popović
Saša Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Popularna Aleksandra Prijović nalazi se među našim najtraženijim i najplaćenijim pevačicama. Itekako svesna toga, planirala je da u decembru napravi svoj prvi, veliki koncert u Areni i tako se još jednom dokaže.

Međutim, san ove mlade pevačice pao je u vodu nakon sastanka sa Sašom Popovićem jer je od njega dobila odgovor da je za to ipak prerano.


- Aleksandra ima dosta posla, radi svaki vikend i vlasnici klubova se bukvalno otimaju o nju. Ona je proletos pričala sa Filipom Živojinovićem i tada su imali plan da organizuju veliki koncert u Areni do kraja godine. On je podržava u svemu, pa i u tome da ispuni svoj san - otkriva izvor i dodaje

- Čim je to saopštila Filipu, on je rekao da mu se ideja dopada, ali da ipak treba da se posavetuje sa Sašom Popovićem, jer je on maher za te stvari. Zakazali su sastanak i tada mu je Aleksandra saopštila da bi volela da u decembru napravi koncert u Areni. Međutim, Popović joj je rekao da smatra da je još uvek rano za to, pogotovo sada u decembru, jer su krajem novembra zakazali Arenu Severina i Zdravko Čolić i da bi bilo najpametnije da izda još jedan album koji sprema za proleće, pa tek nakon toga da zakaže koncert, jer će imati više svojih pesama na repertoaru.

- Filip je tada rekao da se slaže sa Sašom, a njegov savet je prihvatila i Aleksandra. Sada traži pesme, želi da uradi najbolji album u karijeri!

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- I Brena je saznala za Aleksandrin plan tek nakon što su ona i Filip popričali sa Popovićem i u potpunosti je podržala Sašu i savet koji je dao Priji. Naravno, kada bude vreme za koncert, ona će Aleksandri dati vetar u leđa, a i velike su šanse da će upravo Brena i Aco Pejović biti gosti na njenom koncertu.

- Njoj se malo žurilo, jer je htela da bude prva mlada pevačica koja se usudila da peva u Areni, ali će sada ipak da sačeka kako su je savetovali iskusniji.

Aleksandra Prijović
Aleksandra Prijović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

BONUS VIDEO

TAJNI ŠTEK Matora i Sanja otkrile gde su vodile ljubav u rijalitiju, nikada ne biste pogodili!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi