SVAĐA U EMISIJI! Saša Popović pobesneo na Viki zbog OVE GREŠKE!

Neodgovornost.

Saša Popović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Poslednja emisija "Zvezda Granda" iznedrila je veliki broj talentovanih takmičara iz kojih su njihovi mentori vrednim radom izvukli maksimum, ali to nije bio slučaj sa kandidatkinjom iz Bugarske.

Takmičarka Marina Tošić (25) izvela je dve numere na takav način da nije dobila nijedan glas od žirija, a kada su upitali Viki Miljković zbog čega je nije bolje spremila, usledio je neočekivan odgovor.

"Ja bih trebala kao mentor da branim svakog svog kandidata, ali moram da kažem istinu, a to je da se Marina samo jednom pojavila na probi, kada smo samo odredili šta bi bilo lepo za nju da peva. Posle toga se nije pojavila ni na jednoj probi, nije mi poslala nijedan snimak da čujem kako je nešto uradila. Na kraju smo pesme birali danas jer pesme koje smo odabrali na toj jednoj probi nisu bile dobre. Ja sam to čula tek danas šta je spremala za sve ovo vreme." - rekla je Viki.

Viki Miljković
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

"Tako se ne radi sa kandidatima!" - poručio joj je Saša Popović besno.

"Nisam ja kriva! Šta je trebalo, da je dovučem iz Sofije na probe ili da idem tamo da je tražim?!" - branila se Miljkovićeva.

"Istina je da sam jednom bila na probi. Tada su mi dali pesmu koja mi se ne dopada. Oko druge pesme smo se složili, ali kada sam je probala kod kuće u studiju nije mi se dopadalo kako zvuči" - stala je u svoju odbranu kandidatkinja.

"Šta da se radi, ima i ovakvih primera" - završila je voditeljka Sanja Kužet.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi