Saša Popović
Screenshoot
Saša Popović

Screenshoot

Saša Popović, Foto: Screenshoot

Saša Popović ponosno je najavio 14. sezonu muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" koja ove subote startuje na Prvoj srpskoj televiziji.

Pored noviteta koje je pripremio od ove jeseni, direktor produkcije dotakao se i brojnih pevača koji su svoju karijeru napravili zahvaljujući ovom šou programu. Za neke pulene tvrdi se da su se uzvezdili jer ih ponesu novac i popularnost, ali vrlo brzo se spuste na zemlju kada im posao krene silaznom putanjom.

PROČITAJTE JOŠ:

- Na audiciji i u prvoj emisiji se tresu, drhte, pa pitaju :"Jao, čika Sale, jao direktore" a posle godinu-dve, kad postanu zvezde, kažu "Ej, direktore, možeš li ti meni ovo, ono" Ima zaista dece koja ostanu kao da su došla prvi put. Vidi se njihovo vaspitanjue, ali mnogo njih koji se promene, nisu to više ona deca koja su bila. Osveste se kada vide da je karijera počela da im ide silaznom putanjom, onda se vrati vaspitanje i odnos prema produkciji, pa onda dajte tezgu, reklamu. Pitam ih "Pa što si bio ovakav", a on meni "Pa desi se" - rekao je Saša Popović i objasnio je kako će izgledati nova koncepcija Zvezda Granda.

- Svi članovi standardnog žirija su tu, a u svakoj emisiji imaćemo gostujućeg člana, tačnije, potencijalnog mentora, koji će moći da bira jednog kandidata. On sedi pored mene, i za razliku od žirija, vidi i čuje kandidate, dok je žiri i dalje u prvom krugu u kapsuli.

BONUS VIDEO:

Darko Lazić postaje otac još jedne devojčice! Marina ponovo trudna?!

 

Reči koje je Ilda izgovorila pokojnom Šabanu nikada neće zaboraviti!

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 19.09.2019. 19:10 - 19.09.2019. 20:41 "S njim je bilo teško, ali bez njega još teže" Magazin IN, Foto: Screenshot Youtube Autorka i voditeljka "Magazina in" Sanja Marinković i ove subote u novom izdanju emisije imaće aktuelne i zanimljive goste - pevačica i pobednica druge "Zadruge" Luna Đogani, pevačica Ilda Šaulić, voditeljka Dušica Jakovljević, kreatorka Verica Rakočević, glumica Srna Lango, trener za lični razvoj i pisac Jovana Heismayr.