Saša Popović
Marko Metlaš/Alo!
Saša Popović

M.Jošida/Alo!

 Foto: M.Jošida/Alo!

Prvi čovek "Grand produkcije" Saša Popović voli da se bahati i troši na skupocene automobile, ali ovog puta je otišao korak dalje.

PROČITAJTE JOŠ:

Saša Popović

Alo!/ Rajko Ristić

Naime, on je potvrdio navode medija da je pazario skupocenu jahtu, koja vredi nekoliko stotina hiljada evra.

"Da, tačno je. Kupio sam jahtu od nekoliko stotina hiljada evra i uopšte ne žalim novac na takve stvari. Volim da imam dobre i skupe automobile i jako se lepo osećam kad ih kupim. Jahtu znam i da vozim, tako da je to bio i dodatni razlog zbog kojeg sam je pazario. Ove godinu ću lepo da uživam na primorju", bio je direktan Popović.

Jahta direktora "Granda" dugačka je oko 18 metara, stara oko tri godine, ima svu potrebnu opremu, vrlo je luksuzna i zato nije ni čudno što je koštala toliko. Saša nije pitao za cenu, pozvao je i rekao da želi baš tu jahtu, a kada su mu rekli koliko košta, rekao je samo: "Kupujem", navodi naš izvor blizak Popoviću.

Saša Popović

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Plovilo će biti usidreno u Opatiji, gde Saša ima stan i gde provodi skoro ceo godišnji odmor.

"Nameštaj je rađen po meri, neki zidovi su rađeni od najfinijeg drveta, ima nekoliko odvojenih kabina, trpezarijski prostor, kuhinju, mini-teretanu, kao i ložu. Takođe, poseduje i nekoliko kupatila i veliki prostor za sunčanje. Ukupna kvadratura unutrašnjosti plovila je oko 30 metara kvadratnih, a maksimalni kapacitet je do 20 osoba. Pogodna je za višednevna krstarenja upravo zbog kapaciteta i veličine. Saša će dodatno morati da izdvoji za skipera koji će upravljati njegovom jahtom oko 4.000 evra mesečno. Takođe, moraće da izdvoji novac i za dodatno održavanje broda, oko 2.000 evra mesečno, a na sve to ima obavezu da plaća mesto u opatijskoj uvali, gde će jahta biti usidrena."

PROČITAJTE JOŠ: