Jelena Karleuša, Saša Popović
Printscreen
Jelena Karleuša, Saša Popović

Printscreen

Jelena Karleuša, Saša Popović, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Mala od velikog skandala traži dlaku u jajetu, a posebno je osetljiva kada takmičari na scenu izađu nestilizovani. To je dodatno izvede iz takta, a tako je bilo i kada je protekle subote nastupala jedna takmičarka, kojoj je JK uputila niz kritika.

Prepoznala želju

"U 2019. godini sa takvim stajlingom i šminkom, sa takvim pevanjem, nećeš ništa postići. Ali ja sam ti dala glas, iako sam velika kučketina. Dobar sam čovek pre svega, a ja kod tebe prepoznajem želju da radiš i da se boriš", rekla je Karleuša.

Saša Popović

Masanori Jošida/Alo!

Saša Popović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Sve je moguće

"Kao što vidiš, kod nas je sve moguće. Ona jeste najveća kučketina u ovoj zemlji, ali je veliki čovek", rekao je Popović.

Jelena je ostala bez teksta i samo nemo posmatrala direktora "Granda". Pevačica izgleda nije mogla da veruje da će Popović tako nešto da izgovori, pa je samo odmahnula rukom.

Jelena Karleuša

Screenshoot Youtube

Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Youtube

Opasna pretnja

JK: SAD ĆU GOLA DA NAPRAVIM ŠPAGU!

Jelena Karleuša zaratila je sa Sašom Popovićem i Marijom Šerifović zbog jednog kandidata.

"Ne možeš ti da odlučuješ ovde, Jelena. I ne možeš da radiš šta hoćeš", vikao je Saša na Jelenu, koja mu je žustro uzvratila.

"Mogu da radim šta hoću. Ja mogu sada da se skinem ovde i da radim špagu gola", podviknula je direktoru "Granda", a onda se obratila Šerifovićki.

"A ti, Marija... Svakog tvog kandidata ne da ću da bušim, nego ću da bacam bubicu", rekla je mala od velikog skandala.

"Hoćeš da ja tebe sada izbušim", ustala je Marija, a onda su nasrnule jedna na drugu, kada je Šerifoviceva pokazala čak i srednji prst svojoj drugarici.