Ceca, Brena, Saša
Alo!
Ceca, Brena, Saša

Alo!

Foto: Alo!

Tokom leta najpopularniji pevači zaradili su basnoslovne svote novca od nastupa, a rekorder među njima je Saša Matić...

PROČITAJTE JOŠ:

Saša Matić i je već godinama ubedljivo najtraženiji muški izvođač. On je do sada ovog leta odradio 30 nastupa, a do kraja meseca očekuje ga još pet tezgi. Njegov honorar je 13.000 evra, pa tako dolazimo do podatka da će Matić leto ispratiti bogatiji za 455.000 evra.

Saša Matić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Nešto manje od njega profitirale su Ceca Ražnatović i Lepa Brena.

Suvlasnica "Granda" ovog leta imala je 12 velikih koncerata, a njen prosečan honorar je 20.000 evra, što znači da je bogatija za 240.000.

Lepa Brena

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Ražnatovićeva je poznata po tome što ne nastupa svakog vikenda i što su njene "gaže" znatno skuplje nego koncerti ostalih kolega. Ona je ovog leta nastupila svega pet puta i za to inkasirala 255.000 evra.

Ceca Ražnatović

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Veliki skok popularnosti doživela je Nataša Bekvalac. Ona je od 30 nastupa ovog leta zaradila 210.000 evra, s obzirom na to da joj je prosečan honorar 7.000.

Nataša Bekvalac

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Odmah do nje je i Dragana Mirković, koja će ovo leto završiti sa 20 nastupa i zaradom oko 200.000 evra. Ona bi profitirala i mnogo više, ali je nekoliko koncerata na trgovima odradila besplatno. Inače, za nastup u diskoteci Dragana naplaćuje 15.000.

Dragana Mirković

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Zahvaljujući hitu "Cipele" i Andreana Čekić je uspela da premaši sumu od 120.000 evra zarade ovog leta. Imala je 22 nastupa, honorar joj je trenutno 5.000 evra, a kako stvari stoje, tek će postati bogata jer su joj termini popunjeni do maja naredne godine.

Andreana Čekić

Printscreen

Foto: Printscreen

BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar

 

Katarina Grujić jedva izvukla živu glavu, a sad otkriva šta je pravi razlog teške infekcije!

AUTOR: Vesna Đorđević DATUM I VREME: 23.08.2019. 22:42 Dobro zapamtite njene reči! Foto: Masanori Jošida/Alo! Pevačica Katarina Grujić koja je nedavno preživela pravu dramu kada ju je neizdrživ bol u bubregu zakucao za bolnički krevet i neizvesnost koju je preživela zbog straha da će možda ostati bez jednog organa, kako kaže, naterali su je da iz korena promeni svoj život, ali i životne navike.

 

 

 

Komentari (2)

Ma divnoooo

23.08.2019 23:11

A koliki su porez Uplatili Svojoj zemlji Srbiji

Nikola

24.08.2019 06:13

A cime oni to zasluzuju losom predstavom ajmo ruke gore losim pevanjem promase ama svaku notu uzas ih slusati uzivo pocev od lukasa do cece a samo o njima se pise niko srednje skole nema a nemozete naci jednu pametnu stvar da su rekli bilo ko od njih u zadnjih deset godina ako zasluzuju 30000 dinara mesecno i to je previse za to sto glume klovnove ostalo drzavi ko svi mi