Saša Matić
Promo
Saša Matić

Promo

Saša Matić, Foto: Promo

Iako je epidemiološka situacija i dalje na snazi, za folkera nema zime. Pokrenuo je privatni biznism koji je prošao i više nego uspešno.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели ???? ????? (@sasamatic_official)

 - Iako još uvek zgrada nije kompletno završena, sve je rasprodato. Dok je objekat bio u izgradnji, kupci su se javljali i kaparisali svoj prostor na planini. S obzirom na to da Matić poznaje dosta ljudi zbog prirode svog posla, uglavnom su se zainteresovani njemu javljali, a on ih je upućivao na svoje saradnike koji su zaduženi za prodaju. Pre nekoliko dana prodat je i poslednji apartman, i to baš onaj koji je Matić želeo da zadrži sa sebe i svoju porodicu, ispričao je izvor.

 Zbog velikog interesovanja, Matić je sa poslovnim partnerima, među kojima je i njegov menadžer Marko Maksimović, kupio još jedan veći plac, nedaleko od izgrađenog objekta. Planirano je da se na tom mestu izgradi još jedan veći kompleks.

- Još uvek nije odlučeno da li će i tu biti apartmani ili hotel. Sve je u procesu dogovora. Majstori će već u maju izaći na teren i započeti gradnju velikog objekta koji će sigurno razviti turizam na Tari. Brojne arhitekte zadužene su za ovaj projekat,  rekao je naš izvor.

Podsetimo, apartmani kvet oji su prodati opremljeni su sa najmodernijim elementima. Matić se u početku dvoumio da li da ih prodaje ili izdaje, ali u dogovoru s poslovnim partnerima, odlučio je da je najbolje da sve stavi na prodaju. Dok je zgrada bila u izgradnji, odjednom je prodato 20 apartmana. Saša nije verovao da je odjednom sve tako planulo, pogotovo u vreme koronavirusa, kada je ceo stao.

Komentari (1)

Milos

30.03.2021 09:48

Sada ce I Taru da uniste kao sto su unistili Zlatibor i Kopaonik...