Saša Kovačević
Dejan Briza/Alo!
Saša Kovačević

Screenshot Instagram

Saša Kovačević, Foto: Screenshot Instagram

Pop pevač i miljenik žena Saša Kovačević (34) već dve godine uživa u skladnoj emotivnoj vezi sa bivšom misicom Zoranom Tasovac. Saletu nikad nije predstavljalo problem što je ona već bila u braku i što ima ćerkicu. Naprotiv!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kovačević o malenoj Iskri vodi računa kao da joj je pravi otac, a sad je po prvi put o tome i progovorio za „Alo!“. On je, naime, preksinoć nastupao na muzičkom festivalu na Ušću, a društvo mu je pravila devojka. 

- Zorana je tu, sa mnom, a Iskra je u Kikindi kod babe. Nisam siguran kako bi reagovala na ovoliki broj ljudi, na zvuk… Jako je mala, verovatno bi se uplašila, pa bi morala da napusti koncert, a onda bi i mama morala da ode - kaže kroz smeh za „Alo!“ Saša i ističe da Iskra zna sve njegove pesme i da je predivna devojčica, te da on uživa u ulozi koju uz njenu majku ima.

Saša Kovačević, Zorana Tasovac

Danijel Milutinović/E-stock

Saša Kovačević, Zorana Tasovac, Foto: Danijel Milutinović/E-stock

 

- Ponašam se kao pravi otac prema njoj, u svakom smislu. Ne vodim je baš u šoping, za to je zaslužna mama, ali mi ništa nije teško. Odavno sam spreman da postanem otac i biću najsrećniji kada se to bude i desilo. Verujem da kada se desi pravi trenutak, desiće se i to - iskren je pevač u razgovoru za „Alo!“.

Saša Kovačević

Screenshot Instagram

Saša Kovačević, Foto: Screenshot Instagram

Iako je zaljubljen do ušiju u svoju Zoranu, ipak mu i dalje prija što ga više gledaju žene nego muškarci i što je vriska iz prvih redova ustaljena na njegovim nastupima.

- Malo sam ja omatorio, ali mi prija i dalje kada čujem vrisku devojčica i devojaka u publici. Vidim ta lica, čujem te glasove... Posebno mi je drago kada vidim da devojčice od desetak godina znaju sve moje pesme i pevaju ih, iako su neke starije od njih - kaže Kovačević.

Saša Kovačević, Dejana Živković

G.Todorović/Alo!

Saša Kovačević, Dejana Živković, Foto: G.Todorović/Alo!

 

Dogodine „Arena“

Iako je prošle godine bilo reči da će održati veliki solistički koncert u beogradskoj „Štark areni“, to se nije desilo. On se nada da će se naredne godine obistiniti njegova velika želja.

- Spreman sam za „Arenu“ već godinama, ali nikako da se dogovorimo i usaglasimo termine. Prošle godine smo planirali da to bude 14. februara, međutim, nešto se poremetilo. Drago mi je što je Nataša zakazala taj termin za narednu godinu i želim joj puno sreće. Ona je moja drugarica i od srca joj želim sve najbolje. Beogradska publika zaslužuje i moj koncert, te se nadam da ćemo naći termin za narednu godinu - kaže Kovačević.

Saša Kovačević

Screenshot Instagram

Saša Kovačević, Foto: Screenshot Instagram

Predviđali su mi krah karijere

Kada je pre 16 godina izbacio pesmu „Jedina si vredela“, mnogi su sumnjali u njegov uspeh, budući da se opredelio za pop balade. Međutim, Saša je danas jedan od najpopularnijih pevača i puni hale širom sveta.

- Nikada nisam slušao druge u kom pravcu treba da idem. Mnogi su mi predviđali krah jer sam se opredelio za sporije pesme i balade. Ispostavilo se da je to pravi put, put kojim treba da idem, kao i da treba samo sebe i svoje srce da slušam - kaže za „Alo!“ Saša Kovačević i dodaje za kraj da svojim fanovima priprema tri nova singla.

Saša Kovačević razvalio Ušće, žene odlepile: Iz sveg srca sam pevao za svoju devojku i vernu publiku! (VIDEO/FOTO)

AUTOR: G. Todorović / R. Jeremić DATUM I VREME: 23.08.2019. 20:50 - 23.08.2019. 21:56 Oduvao... Foto: G.Todorović/Alo! Večeras je na Ušću otvoren "Music Week festival" a prvi na binu kročio je, ni manje ni više, nego Saša Kovačević ! Beogradska publika nije imala priliku da pevača uživo godinama unazad, tako reći od početka njegove karijere jer nastupa isključivo u inostranstvu.

Pogledajte BONUS video:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar