Lepa Brena
YouTube/Printscreen
Lepa Brena

YouTube/Printscreen

Lepa Brena, Foto: YouTube/Printscreen

Lepa Brena kad je počinjala karijeru mučila je muku sa kilogramima. Folk zvezda je imala čak 89 kilograma, a kolega Saša Popović ju je upoređivao sa trokrlilnim orarom". Ni njoj se nije dopadao njen tadašnji izgled, pa je promenila ishranu i pocepala stare slike!

- Kad sam videla fotografije na kojima sam debela, bila sam besna na sebe. Sve sam ih iscepala i, hvala Bogu, da ih nemam više. Tad sam dogurala do 89 kilograma! Znate koliko je to?! Tu je još malo 90, a gde je 90, tu je i 100 - iskrena je Brena.

Pevačica objašnjava da je jednog dana stala pred ogledalo bez odeće i shvatila da hitno mora da smrša.

Lepa Brena

Printscreen

Lepa Brena, Foto: Printscreen

- Trebalo je da pevam u jednom hotelu, a momci iz „Slatkog greha" su rekli konobaru da je došla Brena. On je prokomentarisao: „Ju, ja sam očekivao pevačicu, a ono došla trafostanica" - rekla je ona.

Lepa Brena

Instagram/printscreen

Lepa Brena, Foto: Instagram/printscreen

- To me je pecnulo i povredilo. Konobar mi je poželeo dobro veče, a ja sam ga mrko pogledala i pitala: „Otkad pozdravljaš trafo-stanice?" Ipak, to me je podstaklo da nešto uradim, za šest meseci sam smršala, sa 89 spala sam na 67 kilograma. Bila sam oduševljena sobom, dobila sam novu energiju. Tada sam rekla da sebi to više nikada neću dozvoliti, kao i da smem da se ugojim najviše dva kilograma - priseća se muzička zvezda.

PROČITAJTE JOŠ: