Saša Popović i Suzana Jovanović
E-stock
Saša Popović i Suzana Jovanović

E-stock

Saša Popović i Suzana Jovanović, Foto: E-stock

Suzana Jovanović i Saša Popović važe za jedan od najmoćnijih parova u svetu šou-biznisu.

Naime, njihovo bogatstvo potiče od impozantne karijere koju je Saša imao u "Slatkom grehu" u prošlom veku, ali i od "Grand" produkcije i šoua "Zvezde Granda", koji je iznedrio mnoštvo velikih pevačkih zvezda.

Međutim, par je poznat po tome što nikada u javnosti ne govore o svom načinu života, niti se na društvenim mrežama hvale skupocenim stvarima. Štaviše, Jovanovićevu i Popovića odlikuje skromnost.

Saša i Suzana Popović

E-stock Mirko Rodić

Saša i Suzana Popović, Foto: E-stock Mirko Rodić

Par se nedavno našao na meti paparaca "Sveta", te su viđeni kako voze jedan posve skroman automobil, i to naizmenično, a isti im, kako prenosi spomenuti nedeljnik, služi za odlaske u kupovinu i kraće odlaske do grada, budući da je lak za nalaženje parkinga.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

RUŽNA SAM I DEBELA Luna Đogani, šokirala izjavom o trudnoći, pa priznala da često plače i misli na Slobu Radanovića (VIDEO)

UHVAĆENI ZAJEDNO Nakon skandala koji su ih pratili Dragana Mitar i Edis Fetić ponovo u ljubavi , pogledajte gde su bili (VIDEO)

POKAZALA PREVIŠE! Tamara Đurić na sebi imala samo donji veš! (FOTO/VIDEO)

BOMBA! Posle napornih vežbi Dara Bubamara se skinula, pa raspametila sve svojim telom (FOTO/VIDEO)

KRUŽILE SU PRIČE DA GA VARA SA STJUARDOM Prva žena Branislava Lečića je sestra poznate voditeljke, rodila mu je dvoje dece, a razvod je pratio veliki skandal (VIDEO)

Komentari (2)

Nada

21.12.2020 19:01

Ma da ne poverujem - kada su mu lopovi pokrali satove kukao je na sav glas o njihovoj vrednosti a gde su automobili kojima se Sasa uvek kurcio ? Obogatio se od SMS glasova gde je urlikao "dalje ide, dalje ide......... "Lopovska posla naravno da ce da cuti !

Snežana

22.12.2020 00:34

Taj čovek nikom ništa nije ukrao, već zaradio. E sad što je snalažljiv ne znam zašto vam bode oči, nije mi jasno. Ko je vama kriv što niste vi smislili tako nešto. Meni mogu da bodu oči samo lopuže koje su na nepošten način zgrnuli pare. Uglavnom političari i oni uz njih što su se šlepali