MNOGI SE GODINAMA PITAJU Saša i Dejan Matić nisu rođeni slepi, a ovo je prava istina kako su izgubili vid! (FOTO/VIDEO)

Rođeni su sa izvanrednim vidom...

Dejan i Saša Matić
Dejan i Saša Matić, Foto: Alo/Dejan Briza

Braća blizanci Saša i Dejan Matić rođeni su 26. aprila 1978. godine u Drvaru kao zdravi, ali prerano rođeni dečaci koje su otac Zoran i majka Dragica morali da smeste u inkubatore u zagrebačkom porodilištu. Iz neutvrđenih razloga, Saša i Dejan su samo nekoliko dana po rođenju u bolnici oslepeli, a taj nedostatak sudbina im je nadomestila muzičkim talentom, zahvaljujući kojem su već nekoliko godina među najpopularnijim pevačima u Srbiji ali i u regionu.

Saša i Dejan Matić
Saša i Dejan Matić, Foto: Screenshoot Pink

Svima je dobro poznato to da su njih dvojica blizanci, kao i to da su slepi. Međutim, mnogi ne znaju to da su oni, zapravo, rođeni sa izvanrednim vidom.

Ipak, posle samo par dana došlo je do komplikacija i oba dečaka su oslepela. Nije poznato šta se tačno dogodilo, ali se spominjalo to da je u pitanju bila greška medicinske sestre, koja je dovela do trajnog slepila beba.

Nikada nisu smatrali da zbog svog nedostatka treba da imaju poseban tretman, niti su sebe doživljavali drugačije od drugih. Kroz život koračaju uzdignute glave i jedan drugom su oduvek bili najveća podrška.

Da nemaju komplekse i da ne smatraju sebe nikakvim žrtvama, dovoljno govori i to što se često šale na sopstveni račun.

BONUS VIDEO:

OVDE pogledajte kako izgleda kuća u kojoj su odrasli braća Matić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi