Sara Reljić
Screenshoot
Sara Reljić

Screenshoot

Sara Reljić, Foto: Screenshoot

Bivša zadrugarka i pevačica Sara Reljić snimila je spot za pesmu "Ako ako moraš da biraš". Mlada pevačica radi punom parom nakon završetka rijalitija, a nema sumnje da će njena nova pesma biti pravi hit!

Sara se u spotu dohvatila sa zgodnim muškarcem, a ostaje da vidimo kako njen dečko Vojke raguje na ove seksi kadrove.

Komentari (3)

Sunce

10.08.2018 21:30

Iskreno, mislila da sam da je pametnija. Toliko deluje jeftino da je to tuzno. Uzalud joj muzicki sluh kad nema ni harizmu, ni pamet, a o ukusu da i ne govorimo. Jos laze mucenica da je prirodna. Nije blam imati silikone i doterati izgled, ali lagati o tome pokazuje da je bez karaktera i da druge ljude smatra glupljim od sebe. Veliko razocarenje u svakom smislu.

Mirjana

10.08.2018 21:43

Bravo Sarita, pesma i spot su hitčina. Bravo i za Vojketa i Palketa koji su radili tekst i muziku.Ima da gore klubovi.Go, go Sarita !!!

željko

11.08.2018 10:28

Preslusao sam spot. Pesma je onako. Ali tehnicki ima greske u slici i tonu. Dusan se kao ljuti i istovremeno glupo smesi sto utice na uverljivost. Losa gluma. Da li su oni pregledali spot pre lansiranja? Ako su oni coravi trebali da daju spot da malo narod pogleda kao kontrolni spot. Ocena spota:2.