UKAZANA JOJ LEKARSKA POMOĆ Sanju Maletić taksista NAPAO NOŽEM! Policija izašla na lice mesta, došla i hitna pomoć!

Sanja Maletić napadnuta je od strane taksiste u Bijeljini.

Sanja Maletić žali što je Sandra doživela nesreću
Foto: Instargram

Pevačica je bila na snimanju emisije na BN televiziji, a pakao je usledio kada je pozvala taksi u tom gradu. 

 

Ona je taksisti rekla adresu, međutim, malo kasnije su je saradnici pozvali i rekli kako ipak treba da dođe na drugo mesto. Tada je počela drama.

Kada je Sanja vozaču saopštila da idu na drugu destinaciju od prvobitne, taksista je počeo da histeriše i preti. Kako kaže izvor, nakon žestokih psovki, izvadio je nož i nastavio da preti. Naglo je zakočio, Sanja je otvorila vrata kako bi izašla iz vozila, ali je čovek sa nožem izašao za njom. Drama je nastavljena na ulici, a policiju su pozvali ljudi iz prodavnice pored mesta na kojem je vozilo zaustavljeno.

Nakon nekoliko minuta, policija je stigla na lice mesta i Sanja i čovek koji je vozio taksi vozilo sprovedeni su u policijsku stanicu. Međutim, Sanji je u stanici pozlilo i pala je u nesvest, nakon čega joj je ukazana lekarska pomoć.

 

Sanja Maletić
Sanja Maletić, Foto: Printscreen Instagram

 

Kako se nezvanično saznaje, vožač taksija koji je izazvao incident iste noći je procesuiran, a sada se oglasila i pevačica, koja je potvrdila da je napadnuta.

- S obzirom na okolnosti koje su se sinoć dogodile, dobro sam. Istina je da se desio incident u Bijeljini. Napadnuta sam hladnim oružjem od strane taksiste sa kojim sam se vozila do određene destinacije. Lice je privedeno kao što sam i ja bila u policiji. U policijskoj stanici su mi pružili sve moguće uslove kao nekome ko je u takvom stanju tu da bi mu pružili pomoć. Nažalost, ja imam bolest štitne žlezde i hašimoto sindrom koji je usko povezan sa štitnom žlezdom... Ja sam hipersenzibilna, doživela sam veliki šok, emotivni šok. Jako mi je pozlilo, pala sam u nesvest u stanici i povraćala sam, pogubila sam se... Zvali su, naravno, odmah Hitnu pomoć i stvarno su učinili sve što su mogli. Snimili su me na pravi način. Organizam mi je pretpreo nenormalan šok, od straha sam se skroz pogubila - ispričala je Sanja.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi