Sanja Marinković
Printscreen
Sanja Marinković

printscreen

Sanja Marinković, Foto: printscreen

Naša poznata voditeljka Sanja Marinković može se pohvaliti karijerom dugom preko dvadeset godina. Iako je pre toga bila novinar ” Politike” i jedno vreme “Radio televizije Srbija” prelazi na “Pink” i tu ostaje do današnjeg dana.

Najpoznatija je po autorskoj emisiji ” Magazin In” i predstavlja sinonim ružičaste televizije.

O svojim počecima rado govori jer je tokom godina vredno radila kako bi postigla status i gledanost koja ni posle toliko godina ne jenjava. Njene emisije su podjednako gledane kao i na početku, a koncept koji je osmislila su mnogi bezuspešno pokušavali da kopiraju.

PROČITAJTE JOŠ:

Njena veličina ogleda se i u tome sto je voljna da podeli znanje pa je zaslužna za pojavu mnogih televizijskih lica.

Tanju Banjanin svi znate, a tek da vidite u kakvu LEPOTICU je izrasla njena ćerka i čime se bavi! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/I. M. DATUM I VREME: 11.08.2019. 07:50 Oduševićete se! Tanja Banjanin, Foto: Screenshoot Youtube Tanju Banjanin i danas mnogi ubrajaju među najbolje ženske vokale na našim prostorima. JUGOSLOVENSKA LJUBAVNA PRIČA Jelena je bila jedna od najlepših glumica, a on profesor zaljubljen u nju! Ostali su zajedno dok ih smrt nije rastavila!

Sanja je danas svestrana i uspešna poslovna žena, a na početku karijere je radila nešto potpuno drugačije, međutim kada je izgled u pitanju gotovo da je ostala ista. Za ovu ženu kao da je vreme stalo.

 BONUS VIDEO:

Kaji Ostojić nije bilo dobro! Nazvali je SELJANKOM, a njen komentar će vas ZGRANUTI!