Sanja Kužet
Printscreen
Sanja Kužet

Printscreen

Foto: Printscreen

"Način proslave Prvog maja najpre je zavisio od mojih godina i životne faze. Sećam se mnogih izleta sa porodicom na Kosmaju, uranaka sa društvom u prirodi i vikendicama, kao i televizijskih izveštaja sa najpopularnijeg mesta za izlete u Beogradu, Košutnjaka. Naravno, bila su tu i putovanja u toplije krajeve. I za kakav god scenario da se odlučim, uvek sam s ljudima koji me čine srećnom", rekla je Sanja, pa otkrila da li je nekada radila neki teži fizički posao.

Sanja Kužet

Printscreen

Foto: Printscreen

"Evo pokušavam da se setim i pitam se kako je moguće da nisam?! Verovatno sam asistirala (smeh). Ali ako ćemo o težim fizičkim poslovima, pranje prozora i kačenje zavesa i te kako umori."

"Kao šesnaestogodišnjakinja koja je bila zanesena modom radila sam modne revije, kampanje i reklame. Radila sam u beogradskim modnim agencijama, roditelji nisu bili za to da se otisnem van naših granica, a kao gimnazijalki to mi je bio dovoljan džeparac, na koji sam bila ponosna. Kasnije je usledila ljubav prema televiziji, koja je vremenom postala moj profesionalni poziv."

Sanja Kužet

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Sanja je otkrila da je u stalnom kontaktu sa žirijem "Zvezda Granda" i da svi jedva čekaju da se vrate poslu.

"Marija Šerifović je kreirala ZG grupu u kojoj postavljamo najrazličitije sadržaje. Ukrstili smo privatne i poslovne živote, smejemo se, ali isto tako pružimo podršku jedni drugima u ovim vanrednim okolnostima."