Sanja Đorđević
Alo!

 

Sanja Đorđević

Rajko Ristić/Alo!

Sanja Đorđević, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Sanja Đorđević i njena ćerka Ivana Đorđević raduju se svadbi Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić koja je zakazana za nedelju, 24. novembar, a za ovu priliku ispoštovaće propisani dres kod.

PROČITAJTE JOŠ:


Kako smo već pisali, u pozivnicama koje su stigle svatovima propisano je da se za ceremoniju obuku elegantno, te su pevačica i njena naslednica pripremile posebne toalete.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial) on Jun 21, 2018 at 9:57am PDT

- U nedelju ćemo biti u dugim haljinama, mora dres kod da se ispoštuje - rekla je Sanja za "Telegraf.rs", što je potvrdila i njena ćerka.

Na venčanju Veljka i Bogdane sve će biti glamurozno i spektakularno, budući da se pažljivo vodilo računa o svakom detalju.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Sanja Djordjevic (@sanjadjordjevicofficial) on Nov 13, 2019 at 3:43pm PST

- Građansko venčanje biće upriličeno u hotelu, nakon čega se nastavlja svadbeno veselje. Na pozivnicama koje su stigle na adrese zvanica piše i dres-kod za svadbu, pa dame treba da obuku duge haljine, dok muškarci treba da se pojave u odelima. Mladenačka torta je na nekoliko spratova i biće teška oko 70 kilograma. Brojni poslastičari rade na torti, a zbog veličine biće unesena iz delova dan ranije. Zbog veličine prave se specijalna kolica na kojima će stajati torta.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Dijana Janković otkrila porodične tajne: Moj suprug me se plaši!

 

Komentari (1)

Aha ha ha

22.11.2019 22:51

Obavezno ispoštujte dres kod na venčanju decenije.I jeste venčanje decenije jer se niko pametan ne bi danas ovako venčao.