Sanja Đorđević
Alo!
Sanja Đorđević

Alo!

Foto: Alo!

Folk pevačica Sanja Đorđević koja iza sebe ima puno hitova, ipak se povukla sa javne scene kada je bila na vrhuncu slave. Kako sama priznaje, više nije mogla da izdrži tempo koji je sama sebi nametnula.

PROČITAJTE JOŠ:

- Pa, prsla sam! Bilo mi je sve dosadilo, počela sam da odrađujem posao mehanički, nisam to više bila ja. Mislim da se kod mene retroaktivno pojavio sav taj stres, rat, kriza, puna kuća izbeglica, ponovno kućenje, mnogo rada... Dugo sam nastupala od srede do nedelje, malo sam vremena provodila i sa detetom. I jednog dana sam sebi rekla: "Moraš da staneš ili si gotova" - objasnila je Sanja, koja se osvrnula na komentare da joj je bilo lako da se povuče, jer ima bogatog muža.

- Bogu hvala, pa sam se dobro udala. Bolje da me izdržava nego da me posećuje u "Lazi". Šalim se, uvek sam imala podršku od supruga i to mi je stvarno mnogo značilo.

Muž joj je zbog posla dugo bio u Sloveniji, a sada su svi u Beogradu.

- Taj posao u Sloveniji je završen, sad smo ovde svi na okupu. Ali ja krećem u ofanzivu, počinjem da radim punom parom, pa ću opet često biti odsutna. Ne znam da li primećujete da, čim se Perica vrati kući, ja počinjem da radim. Pa zamislite da budemo stalno zajedno? Odmah bismo počeli da se svađamo! To je recept za dobar brak, moraju ljudi da rade, da se manje viđaju i onda nema svađa i rasprava - objašnjava Sanja.

Sanja Đorđević

Rajko Ristić

Foto: Rajko Ristić

Pevačica otkriva koji su razlozi za nesuglasice s mužem.

- Najviše zbog mojih cigareta, jer njemu smrdi duvan u dnevnoj sobi. To su uglavnom sitnice. Ja sam veoma teška osoba, ne bih nikada mogla ponovo da se udam, jer me niko ne bi trpeo ovakvu. Ne volim kad neko pokušava da utiče na moje mišljenje, a Perica voli da se oko toga raspravljamo. Mene u kući zovu "Mića kontraš" samo zato što imam svoje mišljenje. Ivana je uglavnom neutralna, ali često sam ja protiv njih dvoje. Vrlo sam teška osoba, ko bi mene trpeo, zato nikada nisam imala švalera - kroz smeh zaključuje Sanja.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

BONUS VIDEO

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!