Sandra Obradović
Printscreen
Sandra Obradović

Printscreen

Foto: Printscreen

"Razlog zbog kog je počeo tako da se ponaša je taj što je on nasilnik, smetala mu je šoljica kafe, smetalo mu je što perem veš, sve mu je smetalo", rekla je Sandra.

Na pitanje voditelja zbog čega je sve do sada ćutala o nasilju, Sandra je na ivici suza odgovorila:

Sandra Obradović

Printscreen

Foto: Printscreen

"Ja sam se plašila, pričao mi je da je vrlo moćan, da ima veze svuda. Iz straha nisam smela da ga prijavim", rekla je Sandra.

Sandrin sin Andrej se, podsetimo, trenutno nalazi kod oca.

Insta

Printscreen

 Foto: Printscreen

Sandra je objasnila da su oni otišli na ručak kako bi se vansudski dogovorili oko deteta i da su tada popili po čašu vina. Nakon toga je došla policija koja je navodno došla po prijavi navodne socijalne radnice Olgice, koja, kako se ističe, ne postoji u socijalnoj službi Novi Beograd.

Ja sam juče bila u Centar za socijalni rad Novi Beograd gde sam razgovarala sa direktorkom Socijalnog rada. Pitala sam gospođu "Kada mogu da uzmem moju malu bebu koja se nije odvajala od mene sedam meseci?". Ona mi je rekla da čekaju postupak suda ili neku tužbu suda, da sud reaguje. Beba je nasilno oduzeta majci, to je šok za bebu. Posle mi javlja "Čula sam se sa Socijalnom službom Zvezdara, možete da vidite bebu ponedeljak, sreda i petak na sat vremena. Mnogo je tu nelogičnosti - objasnila je Obradovićeva.