Sandra Afrika
printscreen
Sandra Afrika

printscreen

Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Kako Kurir piše, Sandru su u Budvi priveli u policijsku stanicu. Ona je, navodno, tokom svog koncerta na primorju sve vreme pila, a taman kad je krenula u hotelsku sobu, zaustavili su je organi reda.

"Kada je završila sa nastupom, Sandra je sela u džip, ali ju je policija ubrzo zaustavila. Pošto se i bez provere videlo da je popila, policija je tražila da uradi alko-test. Kada su videli da je naduvala više promila od dozvoljenog, nisu ništa drugo razmatrali osim da je sprovedu u stanicu", otkriva izvor Kurira.

 

Sandra Afrika

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Koliko je pevačica bila nesavesna, govori i činjenica da je počela da se ubeđuje sa saobraćajcima.

"Iako je bilo crno na belo da je konzumirala alkohol, Sandra je pokušala da ih ubedi da je puste da ode u hotel, jer može da vozi, te da joj je smeštaj blizu. Međutim, odvedena je na trežnjenje do podneva, a prijatelji su joj doneli garderobu da se presvuče jer je bila u scenskoj dugačkoj haljini. Naravno, platila je kaznu od 1.000 evra", zaključuje izvor Kurira, dok Sandra nije odgovorila na poruku.

Sandra Afrika otkrila šokantne DETALJE veze: Dečko je VARAO, ona mu PRAŠTALA SVE! Evo sa kim je ŠVRLJAO

AUTOR: Pink.rs/K.V. DATUM I VREME: 12.05.2019. 13:30 Haos! Sandra Afrika, Foto: Screenshot Youtube Pevačica Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika prgovorila je o preljubama svog bivšeg dečka, a određenim detaljima zaprepastila je sve. Pročitajte OVDE šta Sandra kaže o trudnoći. Naime, pevačica je otkrila da njen bivši emotivni partner nije ni pokušavao da sakrije da ju je varao.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana mediji su pisali da je Sandra Afrika u Crnoj Gori već imala posla sa saobraćajnom policijom, jer je vozila 244 kilometra na sat na putu, gde je maksimalna dozvoljena brzina 130.

BONUS VIDEO:

Nadežda posle GAK-a došla kod Tome u policiju!