Sandra Afrika
Dejan Briza/Alo!
Sandra Afrika

Dejan Briza/Alo!

Sandra Afrika, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pevačica Sandra Afrika se na jesen udaje za fudbalera Vladimira Volkova! Zgodna crnka je u Pržnu, gde ima svoj stan i godinama letuje. Dok se odmara u Crnoj Gori, pevačica slobodno vreme provodi i u planiranju svadbe.

Sandra i Volkov su se smuvali pre tri godine i od tada su često raskidali i mirili se. Sada su odlučili da odu korak dalje, i to pravac pred matičara.

PROČITAJTE I:

 

- Njih dvoje se godinama vuku i sada su shvatili da definitivno ne mogu jedno bez drugog. Koliko god puta da su se rastajali, uvek bi se vraćali jedno drugome. Smatraju da je posle svega sada pravo vreme da stanu na 'ludi kamen'. Ona je trenutno sama u Crnoj Gori, pa preko dana ima mnogo slobodnog vremena da planira venčanje koje je očekuje za koji mesec", priča izvor blizak poznatom paru i dodaje da su ih zbližile teške situacije kroz koje su zajedno prošli:

- Kada je ona pre nekoliko meseci izgubila njihovu bebu, preživela je pravi pakao. Vladimir joj je bio najveća podrška u svemu. Tada je shvatila da će njih dvoje biti zajedno, što se kaže, i u dobru i u zlu. Osim što će se venčati, seksi crnka i sportista pazarili su plac na kome će izgraditi porodičnu vilu.

Vladimir Volkov i Sandra Afrika

Instagram

Vladimir Volkov i Sandra Afrika, Foto: Instagram

Afrika i Vladimir su kupili parče zemlje na Bežanijskoj kosi u Beogradu i tu će zidati kuću. Već su angažovali majstore koji uskoro počinju sa velikim poslom. Golupčići imaju velike planove za budućnost i raduju se što će otpočeti zajednički život, otkriva sagovornik.

Pevačica je na sebe preuzela obavezu organizacija najbitnijeg dana u životu.

Dok je na Pržnu ona već uveliko sprema venčanje, ali i razmišlja o tome kako će opremiti njihov budući dom. Ima mnogo ideja već zna koju će agenciju da angažuje. Ona i Volkov su zajedno odabrali lokaciju u mirnom delu grada. Želeli su da budu izolovani od gradske gužve. Važno im je bilo da imaju veliko dvoriđte mir i tišinu gde će Bože zdravlja jednog dana njihova deca odrastati.

Sandra Afrika

Alo!/ Rajko Ristić

Sandra Afrika, Foto: Alo!/ Rajko Ristić

POGLEDJATE BONUS VIDEO 

Goca Tržan zabranila Ivanu da viđa ćerku Lenu nakon rijalitija, evo šta se dešava sa alimentacijom!