Sandra Afrika
Screenshoot Instagram
Sandra Afrika

Screenshoot Instagram

Sandra Afrika, Foto: Screenshoot Instagram

Suđenje Zoranu Marjanoviću optuženom za ubistvo supruge Jelene 2. aprila 2016. godine u Borči nastavljeno je danas pred Višim sudom u Beogradu.

Marjanovićev branilac, advokat Veljko Delibašić, u sudnici je predložio da se u nastavku postupka sasluša i koleginica svirepo ubijene Jelene - Sandra Afrika.

Zoran Marjanović, Jelena Marjanović

Ilustracija

Zoran Marjanović, Jelena Marjanović, Foto: Ilustracija

- Ako me sud bude pozvao odazvacu se sudu naravno. Ja nisam sa njima u kontaktu zadnjih 8 godina. Pravo da vam kažem, zatečena sam jer od tragedije jesam imala kontakt sa Zoranom, ali ne vidim svoju ulogu u tom procesu. Nije mi jasno kakve veze ja imam sa celim slučajem. Mi smo imali poslovnu saradnju i to je sve - rekla je pevačica.

Advokat Delibašić je sudu objasnio da bi pevačica kao svedok mogle da isključe navodni Zoranov motiv za ubistvo supruge Jelene jer je nedavno u jednoj TV emisiji posvedočila o velikoj ljubavi Zorana i Jelene i otkrila i da ju je "držao kao malo vode na dlanu".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

BOMBA! Dok većina estrade sklapa kraj sa krajem, Jana Todorović uživa u Dubaiju i ponosno pokazuje svoje vitko telo, nakon što je smršala 20kg (FOTO/VIDEO)

OSTVARENJE SNA Popularna pevačica Maja Šuput, otkrila pol bebe budući roditelji skakali od sreće (VIDEO)

NEVOLJE U RAJU Raskid najpoznatije rijaliti veze, a sve zbog... (FOTO/VIDEO)

OTKRIVENA TAJNA NJIHOVOG USPEHA Knez godinama uživa sa njom, a evo šta ljubomorno čuvaju! (FOTO/VIDEO)

Deda Mraz je na HIT FM radiju!

KAKAV ULTIMATUM Maja i Janjuš se pomirili, ali košarkaš joj postavio uslove i zapretio svima (FOTO/VIDEO)

SEZONA KORONA RAZVODA NA ESTRADI: Ovi brakovi poznatih su pukli kao zvečke! (FOTO/VIDEO)

Komentari (1)

Nada

17.12.2020 17:01

Sta da pomogne ? Pa koliko je para dobila za svedocenje ? Za Indi se zna i pisalo je da je sa Zoranom bila prisna - naravno da ce u njegovu korist i svedociti . Ove dve sponzoruse se nesmeju uzeti kao svedoci ! KRAJ !