Šiptar i Sandra Afrika
screenshoot/Facebook
Šiptar i Sandra Afrika

screenshoot/Facebook

Šiptar i Sandra Afrika, Foto: screenshoot/Facebook

Fejsbukom kruži snimak na kojem pevačica Sandra Afrika peva "Ej Še(n)ki Še(n)ki, tako ti Alaha", dok je pomenuti Šenki kiti evrima i zlatom. Šenki je zapravo Šenki Maslani, poznatiji kao Šenki Versaće, Albanac iz Makedonije koji je poznat po svojoj opsesiji čuvenim modnim brendom.

Šenki Maslani čak ima kuću koja je u potpunosti ukrašena logoom i obeležjima ovog brenda, a otvorio je i kafić koji se zove "Versaće". Šenki je rešio i da ukrasi svoje telo tetovažom Versaćea, napiše i svoje ime, okiti se zlatom težine oko pet kg i upotpuni stajling.

- Moja opsesija Versaćeom počela je 2009. godine. Počeo sam prvo da kupujem njihovu odeću, a onda sam celu kuću uredio da ima logo mog omiljenog brenda. Obeležio sam potom i automobile, bazen, svaki komad nameštaja u kući je Versaće, pa čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe...Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano! Zato će i kafić biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka. Planiram i da pozovem legendarnu Donatelu na otvaranje - pričao je ranije Albanac, koji ima privatni biznis sa automobilima.

PROČITAJ JOŠ:

Pojedini mediji pišu da "Šenki obožava Beograđanke i generalno Srpkinje", ali ono što se može videti na njegovom Fejsbuk profilu je čestitka povodom formiranje kosovske vosjke. Uz fotografiju, napisao je i da je da je "UČK-a slavna vojska koja je dala život za današnju vojsku".

Komentari (5)

Vox Populi

31.12.2018 20:27

Pokazala je dvoglavog orla - to je šokantno!

Meda

01.01.2019 11:51

@Vox Populi - Nista novo, ove nase prodavnjace noge polomise koja ce da se proda na sve moguce nacin, e moj narode kome guras pare u dzep. Ovu ne bi trebalo pustiti nazad, neka produzi kuda je krenula. Ovog necu ni komentarisati izlisno je.

Ranko

01.01.2019 01:17

Tu joj je i mesto!!

subotica

01.01.2019 01:39

Prodala dušu Siptarima

veki

01.01.2019 09:29

bravo ti ga