Sandra Afrika
Foto: e - stock
Sandra Afrika

Foto: e - stock

Sandra Afrika, Foto: Foto: e - stock

- Mene je sigurno Ciganka proklela, čim nemam sreće u ljubavi i nikada se neću udati (smeh). Ne znam šta je problem? Znam da lepo izgledam i da vodim računa o sebi, ali realno gledajući još nije naišao onaj pravi - kaže Sandra koja je odlučila da svoj život promeni iz korena usred pandemije korona virusa.

- Sada dosta treniram, odmaram se i posvećujem se nekim stvarima kojima do sada nisam. Porodica mi je trenutno na prvom mestu, imam mnogo više vremena za njih, a i za prijatelje. Čitava ova situacija oko korona virusa pokazala mi je ko mi je zaista prijatelj, a ko nije. Ko je tu sve vreme bio uz mene kada mi je bilo najteże. Živela sam brzim životom, stalna putovanja i jednostavno nisam mogla da primetim neke stvari. Sada sam imala vremena da uočim. Odlučila sam da se više posvetim sebi, svom usavršavanju, jer ko ne ceni i ne čuva sebe, neće ni drugi to za njega činiti - govori Afrika koja je izgubila dosta nastupa tokom ovog perioda.

- Cele godine sam bila bukirana, ali eto, sve je u vodu propalo. Zakazana mi je i Nova godina, međutim od tog nastupa neće biti ništa. Verujte mi da sam i sledeću Novu godinu zakazala, ali se plašim kako je krenulo, da će se i ta otkazati. Kriza je i sada, kao i pre korone - iskreno kaže pevačica koja poslednjih meseci štedi više nego ikad.

- Nemam gde trenutno da trošim novac. Nema putovanja, kupovine, što znači da samim tim i štedìm. Pre mi se dešavalo da kupim nešto što mi uopšte ne treba. Što čak neću ni nositi. Nekad mi se dešavalo da dođem kući sa krpicama iz butika i pitam sama sebe šta mi je to trebalo? Nekad neke stvari ne obučem, odmah ih poklonim - zaključuje Sandra.

Sandra je odgovorila i na prozivke pratilaca koji komentarišu da se provokativno fotografiše.

- Jednostavno se narodu ne može udovoljiti, tu je početak i kraj. Sve je to deo mog posla. Uvek ću izbacivati provokativne fotogralije, imam ih, al ih imaju i moje koleginice koje su udate i imaju decu. I šta sad? Ako je neko lep zgodan, pri tom mlad, zašto da ne. Ne vidim tu ništa loše. Nisam neka debela krmača pa da ne smem da pokažem svoje telo - zaključuje Sandra.

Pevačica je objavila snimak kako provodi vreme sa nekim od kolega

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Sandra Afrika (@sandraafrika)

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (1)

Whitey

26.12.2020 02:36

A dok nadje pravog da isproba sto krivih. Moderno.