Šako Polumenta
Miomir Milić
Šako Polumenta

Miomir Milić

Foto: Miomir Milić

Za skoro tri decenije, koliko je aktivan na regionalnoj muzičkoj sceni, publika je imala priliku da se upozna sa brojnim detaljima kako iz profesionalne karijere Šaka Polumente, tako i iz njegovog privatnog života. Nije tajna da su, osim Šaka, muzički nadarena i njegova deca, kao i ostali članovi familije, a sada je njegovim stopama rešila da krene i prelepa Adina, njegova dvadesetjednogodišnja bratanica, koja mesecima unazad privlači veliku pažnju na društvenim mrežama!

Ova talentovana devojka pobrala je brojne simpatije video-snimcima na kojima uživo izvodi neke od najvećih hitova kako domaće, tako i svetske pop scene i dobila mnoštvo komplimenta na račun svog talenta, a sada je po prvi put rešila da se otisne u profesionalne muzičke vode i to duetskom pesmom sa stricem Šakom!

Šako Polumenta

Miomir Milić

Foto: Miomir Milić

Iako je posvećena studijama na Filološkom fakultetu, lepa Adina rešila je da otpočne muzičku karijeru i to duetskom pesmom sa rođenim stricem, koji iza sebe ima zavidnu karijeru i brojne hitove.

- Ponosan sam na Adinu i na njen talenat! Odavno mi, u krugu familije, uživamo u njenom glasu, i do sada je više pevala za svoju dušu... Ali prava šteta bi bila da ovakav talenat ne čuju i drugi, zato mi je baš drago što smo je ohrabrili da krene da snima i profesionalno se bavi pevanjem. Presrećan sam zbog nje i posebno mi je drago što će prvi korak napraviti baš sa mnom, našim duetom! Pesma "Bijeli cvijet" je nešto moderno, potpuno drugačije i jedva čekam da je svi čujete - priznao nam je Šako, koji je najavio da će spot biti premijerno objavljen na njegovom Jutjub kanalu u utorak, 10. marta u 16 sati.

Adina Polumenta

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Do tada, pogledajte kratku najavu: