Šaban Goca Šaulić
printscreen
Šaban Šaulić, sahrana

Marko Metlaš/Alo!

Šaban Šaulić, sahrana, Foto: Marko Metlaš/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kralj narodne muzike i mrtav zarađuje!

Porodica Šabana Šaulića nedavno je prvi put nakon njegove tragične pogibije pronašla kasete sa neobjavljenim pesmama koje je komponovao, a koje će u jednom trenutku ugledati svetlost dana. - Imao je mali kasetofon na koji je snimao kompozicije, a kasete s pesmama čuvao je u vikendici.

Njegova porodica pronašla je mnogo takvih kaseta, ali niko nije smogao snage da ih pusti i da čuje šta na njima ima. Ali kada bude vreme, preslušaće ih i najverovatnije objaviti, a moguće je i da će nekome prodati. Porodica Šabana Šaulića će i nakon njegove smrti zarađivati od neobjavljenih kompozicija, ali i od autorskih prava - ispričao je nedavno izvor „Alo!“.

Kako kaže, Goca verovatno više neće moći da trguje nekretninama kao ranije, ali će bar imati Šabanovu penziju, od koje će moći pristojno da živi.

Kako još kaže naš, Šabanova odluka da doprinose uplaćuje u Beču, gde je i živeo devedesetih godina prošlog veka, ispostavila se kao pametan potez.

Šaban Šaulić

Dejan Briza/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Dejan Briza/Alo!

- Sada se pokazalo da je doneo pravu odluku, jer bi njegova supruga u Srbiji mogla da nasledi penziju od maksimalno 300 evra, dok će iz Beča svakog meseca stizati 3.600 evra do kraja njenog života - završava naš izvor.