VIP EKSKLUZIVNO SAZNAJE Šabanova ćerka doživela EMOTIVNI SLOM u Nemačkoj!

Najnoviji VIP magazin posvećen je Šabanu Šauliću, kralju narodne muzike, koji je na tragičan način izgubio život

Naslovna strana VIP Magazina broj 67
Naslovna strana VIP Magazina broj 67, Foto: Alo!

Sanela Šaulić, ćerka pokojnog kralja narodne muzike, doživela je emotivni slom u Nemačkoj, kada je preuzela očeve stvari, ekskluzivno saznaje VIP magazin.

Sanela i njen brat Mihajlo već nekoliko dana borave u Nemačkoj, kako bi preuzeli očeve posmrtne ostatke i dopremili ih u Srbiju. Iako se najstarija ćerka kralja narodne muzike svih ovih dana držala hrabro i bodrila porodicu, ipak je doživela je emotivni kolaps kada su joj u bolnici dali Šabanove stvari koje je imao sa sobom u trenutku nesreće. Sanela je jecala i na sav glas dozivala mrtvog oca, a dugo nisu mogli da je smire suprug Zoran Bata Mirković i brat Mihajlo, otkriva naš izvor.

Sanela i Goca Šaulić
Sanela i Goca Šaulić, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Mihajlo, Sanela i njen suprug Zoran Bata Mirković su, istog dana kada se nesreća dogodila, otputovali za Nemačku, kako bi preuzeli Šabanovo telo, a tamo će biti sve do četvrtka, kad treba da bude završena obdukcija. Cela Šabanova porodica je duboko potresena zbog njegove tragične pogibije, te su odlučili da sin Mihajlo i ćerka Sanela preuzmu na sebe najteži zadatak. Iako se Sanela sve do odlaska u Nemačku držala hrabro i nije dozvoljavala da je emocije slome, to se ipak desilo, kada je dobila očeve stvari - priča na početku razgovora za VIP izvor blizak porodici Šaulić i objašnjava da je pevačeva ćerka doživela emotivni slom, kada je u bolnici u kojoj je Šaban preminuo dobila njegove stvari. Šta se tačno dogodilo i kako je Sanela reagovala kada je dobila očeve stvari, pročitajte u sutrašnjem VIP dodatku. 

Luka Adžić, Goca i Šaban Šaulić
Luka Adžić, Goca i Šaban Šaulić, Foto: Instagram

Ne propustite ni jedan od polsednjih intervjua, koji je Šaban Šaulić dao za VIP magazin, a u kom je govorio iskreno o porocima, kolegama...

Aleksandar Vučić, Šaban Šaulić
Aleksandar Vučić, Šaban Šaulić, Foto: D.Ramadani

Osim toga, VIP magazin donosi i priču o životu Gordane i Šabana Šaulića, ali i to kako je njihova ljubav pobedila sve izazove, pa čak i razvod! Ne propustite ni priču o fudbaleru Luku Adžiću, prvom unuku Šabana Šaulića, koji je, nakon dedine smrti, smogao snage da izađe na teren i posveti gol svom dedi. 

Nemanja Ćurić
Nemanja Ćurić, Foto: Privatna arhiva

Osim toga, o Šabanu su za VIP govorio je Nemanja Ćurić, bivši fudbaler koji je nakon saobraćajne nesreće završio u invalidskim kolicima. Nemanja je ekskluzivno za VIP ispričao kako je upoznao pevača, koji je platio jednu od njegovih operacija i po čemu će ga pamtiti. 

O kralju narodne muzike za VIP govorio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar odbrane Aleksandar Vulin, direktor CEBEF-a Damir Handanović, ali i pevačev brat ali i  brat Hasan Dudić.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi