Aleksandra Mladenović
Alo.rs
Aleksandra Mladenović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Sin pokojnog pevača Šabana Šaulića Mihajlo Šaulić (35) želi da se oženi pevačicom Aleksandrom Mladenović (26).

Iako su tek nekoliko meseci u vezi, njihovi prijatelji kažu da su se jedno u drugo toliko zaljubili da već pominju zajednički život i venčanje. Mihajlo se poverio svom bliskom okruženju da je u zvezdi "Granda" pronašao sve ono što voli da ima jedna žena i da bi želeo da s njom osnuje porodicu.

Ona mu u potpunosti odgovara, ali i on njoj, kažu upućeni, naročito zato što razume njen posao. Inače, Mihajlo Aleksandru u svemu podržava, a bude i na njenom nastupu, što je bio slučaj nedavno kada je pevačica gostovala na jednom splavu u Beogradu. Tada su se i potvrdile sumnje da su oni zajedno.

Sviđa joj se snajka

Ilda Šaulić podržala je bratovu vezu sa Aleksandrom Mladenović. Njih dvoje su inače veoma bliski i ona je upućena u njegov ljubavni život. Ona je i među prvim saznala da je Mihajlo zaljubljen u njenu koleginicu. Ilda ipak o tome ne želi javno da priča.

Inače, kako kažu njeni prijatelji, za sada je najizvesnije da će par započeti zajednički život u Aleksandrinom stanu koji je kupila u Beogradu na vodi, iako i Mihajlo ima svoj krov nad glavom. 

Inače, da ima nečega između njih, počelo je da se šuška kada se Šaulić pojavio na proslavi Aleksandrinog rođendana krajem maja u restoranu njene koleginice Jane Todorović. Njih dvoje su tada bili uzdržani sve dok predstavnici medija nisu otišli kući.

Aleksandra Mladenović

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Tada su se opustili i, kako navode neki od prisutnih na žurki, ljubili se i grlili pred svima. Kako mediji prenose, Aleksandra je ta koja ne želi da se u javnosti priča o njenoj vezi, baš iz razloga što želi da uspe i postane gospođa Šaulić. Zato je i u emisiji kod Ognjena Amidžića pokušala da sakrije da su ona i Mihajlo zajedno, ali je ipak ostavila mogućnost da se nešto desi između njih.

- Nismo u vezi, družimo se, prijatelji smo, ja sam slobodna žena, on je slobodan muškarac, pa ćemo videti. Nikad se ne zna - rekla je Mladenovićka, koja se samo nekoliko dana kasnije pojavila na proslavi Mihajlovog rođendana. Tada je potvrdila da su bliski.

Pročitajte još: