Šaban Šaulić
Masanori Jošida/Alo!
Šaban Šaulić

Masanori Jošida/Alo!

Šaban Šaulić, Foto: Masanori Jošida/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Boban se prisetio detalja saobraćajne nesreće i kako je izgeldao Šaban kada ga je poslednji put vide, a onda je za "Blic" otkrio i da pevač nije želeo da ide na poslednji nastup.

Šaban Šaulić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Šabanov kum i veliki prijatelj otkrio je i da je u poslednje vreme Šaban želeo više da odmara.

"Bio je slab na mene i uspevao sam da ga ubedim da ode na neki nastup koji nije želeo, ali poslednjih nekoliko meseci bio je čudan. Sada kada vratim film, sve mi deluje kao da je predosećao smrt. Nije mogao da spava noću čak ni kada popije tablete, govorio je "neće san na oči". Video sam da je bio psihički uznemiren, želeo je samo da ode u Krčedin i peca."

Šaban Šaulić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Iako je redovno išao na nastupe u poslednje vreme se žalio na bolove.

"Žalio se ponekad da ga bole glava i vrat. Terao sam ga da ide kod doktora, Gordana je plakala i molila ga da ode na pregled. Išao je i na masaže u poslednje vreme", kaže Boban i dodaje:

"Kada sam počeo da putujem i sarađujem sa njim u početku sam znao mesec dana unapred gde idemo, ali u poslednje vreme kada ga pitam on kaže: "Nemam pojma". Nije ga toliko zanimalo jer je Gordana vodila računa o tome i nije bilo potrebe da zna."

Šaban Šaulić biće sahranjen danas na Novom groblju u Beogradu u 15 časova, a pre toga će u Skupštini grada u 11 časova biti održana komemoracija.