Jutjuberi
Promo
Jutjuberi

Promo

Jutjuberi, Foto: Promo

Influenseri na televiziji!? O da, shvatili smo od 3. oktobra da je to vrlo moguće. I to jako uspešno! I to na RED TV-u! Nosioci internet generacije dobili su priliku da sve ono što rade na društvenim mrežama koje su pokorili i zbog čega su popularni- prenesu na televiziju. Idoli mladih; talentovani, interesantni i inovativni krupnim koracima osvajaju televizijski prostor.

Nemanja Arsić, poznatiji kao Cone, na društvenim mrežama je aktivan još od 2010. godine, a Jutjubom se bavi 7 godina i na njegovom kanalu se mogu naći razni skečevi, zanimljivi izazovi i vlogovi. Uživa da nasmeje ljude svojim sadrzajem i takav sadržaj je uvek i bio najgledaniji na njegovom kanalu. Pored dara da nasmeje i oraspoloži, voli da iskoristi svoj uticaj i na koristan nacin. Ambasador je Unicefa i student računarske multimedije. Voli sport i putovanja i jedan od ciljeva mu je da poseti svaku drzavu na planeti. Obožava svoj posao, jer radi ono što voli, a svoju pasju uspešno je preneo i na RED TV.

Jutjuberi

Promo

Jutjuberi, Foto: Promo

Ako koji slučajem niste znali - Jutjub trending je kategorija koja je rezervisana samo za najuticajnije i nije vezan samo za broj pregleda. Trending izvlači kvalitetan sadržaj na površinu, kako bi korisnici lakše došli do njega i to klipove koji su pogodni za prikazivanje velikom broju gledalaca, vezani za trenutno aktuelnu temu na Jutjubu ili generalno u svetu, kao i kreativne i sadržajne klipove. Bazira se na broju pregleda, i na tok rasta, odakle pregledi dolaze, kao i starost videa. Jutjub naglašava da nikad ne favorizuje određene stvaraoce sadržaja na svojoj platformi, već da sastavlja liste potpuno objektivno.

Pročitajte još: