Andrija Aki Marković
printscreen
Andrija Aki Marković

printscreen

Andrija Aki Marković, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Tokom rijalitija uplovio je u vezu sa manekenkom Sarom Trajanović, koja je bila veoma turbulentna, a koja se okončala brzo nakon završetka rijalitija.

- Mogu da kažem da nisam ispunio njena očekivanja, kao muškarac preuzimam svu krivicu na sebe. Jednostavno, nisam uspeo da uskladim ljubav i sve obaveze koje su mi se u poslednje vreme nametale. Jednostvano, nismo uspeli da probudimo isti žar koji se dogodio na farmi, mislim da je to glavni razlog. Ako treba da budem iskren, a biću, trenutno osećam veliko olakšanje jer znam da je ovoj priči definitivno kraj - priznao je Marković početkom 2014. godine.

Ovaj pevač ponovo je dospeo u žižu interesovanja i to 2015. godine kada se emitovala treća sezona rijaliti šou "Parovi". Učesnica rijalitija Ružica Veljković je tada priznala da je bila u ljubavnoj vezi sa Markovićem, a onda iznela šokantne detalje iz njihove veze. Ona je, između ostalog, rekla da je ostala trudna sa njim, te da ju je, navodno, tukao trudnu, a da je potom abortirala.

 

Nakon ovog skandala Aki se povukao iz medija. Nastavio je da se bavi pevanjem, radio je uglavnom privatna slavlja, ali godinama nije objavio novu pesmu. Nedavno se nakon duže medijske pauze pojavio na "Grand" televiziji gde je najavio povratnički singl.