Ruža Rupić
Dejan Briza/Alo!
Ruža Rupić

Dejan Briza/Alo!

Ruža Rupić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Mlada pevačica i jedna od popularnijih jutjuberki Ruža Rupić nedavno je izdala novu pesmu “Zidovi ne govore”, koja je naišla kako na pozitivne tako i na negativne reakcije. Pojedinci su joj zamerili da je snimila pesmu sa previše provokativnim tekstom.

- Snimila sam pesmu za koju sam mislila da će im se dopasti. Krivo mi je što su to tako shvatili. Nisu me ti komentari povredili, ali mi nije prijatno - rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Misliš li da si otpevala tekst koji nije primeren devojci od 17 godina?

- Ne vidim problem da pevam takav tekst. Da li treba da pevam “Višnjica rod rodila” pa da budem primerna i po nekim standardima? Inače, radim mnoge stvari koje možda ne bi trebalo da radi devojka od 17 godina, zato me je i začudila tolika fama oko teksta!

Ruža Rupić

Dejan Briza/Alo!

Ruža Rupić, Foto: Dejan Briza/Alo!

Da li bi pristala da budeš učesnica nekog rijaliti programa?

- Imala sam dve ponude za učešće u rijaliti šou-programu i obe sam odbila jer mislim da se ne bih osećala dobro posle svega što sam uradila kada bih na to pristala. Nemam ništa protiv rijalitija, čak je mnogo pomogao nekim mojim koleginicama, ali ja sam jako živčana osoba, brzopleta sam, možda je ipak bolje da ostanem kod svoje kuće gde imam svoj rijaliti koji je doziran.

Ali takvi ljudi kao ti su zanimljivi za rijaliti, zar ne?

- Bila bih zanimljiva sigurno, ali posle rijalitija bi bilo meni zanimljivo u mojoj glavi.

Ruža Rupić

Ognjen Radošević/Alo!

Ruža Rupić, Foto: Ognjen Radošević/Alo!

Kako stoje stvari u tvom ljubavnom životu?

- Sve je potpuno u redu. Ispunjena sam i raspoložena i to je sve što ću reći. Svaki put kada sam pričala o momcima, to se posle uništilo.

Oženio se sin Lazara Ristovskog! Evo ko je MLADA i kako je izgledala proslava! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B.Z. DATUM I VREME: 11.08.2019. 15:20 - 11.08.2019. 15:49 Lepe vesti! Lazar Ristovski, Foto: screenshot Youtube Glumac Lazar Ristovski ovog vikenda imao je ogroman razlog za slavlje. Legenda srpske kinematatografije oženio je i svog mlađeg sina Jovana, za, kako je rekao, lepu Ljiljanu! Porodica Ristovski proslavila je venčanje u jednom beogradskom restoranu.

 

Mnogi klinci danas žele da postanu jutjuberi jer misle da će lako zarađivati veliki novac. Koliko infulenseri u Srbiji zaista zarađuju?

- Zavisi koliko radite. Što više radiš, više ćeš da zarađuješ. Nije jednostavno doći do toga da uzimaš novac od nekoga. Ja sam tek posle dve, tri godine bavljenja vlogom omogućila sebi da mogu da živim od toga. Samo da naglasim, ja sa 17 godina, ne ja sa 30 godina, pošto verujem da će mi tada trebati mnogo veća suma novca, nego sada. Oslobodila sam moje roditelje od toga da mi daju džeparac, mogu da isplatim svoje pesme, spotove, jer ja u svoju karijeru ulažem sama. Iza mene niko ne stoji i niko ne ulaže. Mogu da kažem da sa 17 godina imam lepu zaradu, ali nadam se da će za koju godinu biti mnogo više.

Ruža Rupić

Screenshoot Instagram

Ruža Rupić , Foto: Screenshoot Instagram

Da li ćeš se u narednom periodu više posvetiti pevanju?

- Pevanje je nešto što najviše volim. Volim da se snimam i slikam, volim Jutjub, ali muzika je moja najveća ljubav. Nadam se da ću kad napunim 18 godina više da se bavim pevanjem i nadam se da ću da početi da nastupam.

BONUS VIDEO:

Elvin Kadrić izneo šok detalje o Viki Miljković i Zvezdama Granda