Romana Panić
Instagram/printscreen

 

Romana Panić

Instagram/printscreen

Romana Panić, Foto: Instagram/printscreen

Filip Mrkajić, dečko pevačice Romane Panić, pre nje bio je navodno i sa drugim poznatim ženama u ljubavi - manekenkom i voditeljkom Adrianom Čortan i Ninom Bošković, sada Milić, suprugom frontmena "Miligrama" Aleksandra Milića Milija.

Veza sa Ninom bila je duga i odigrala se dok su zajedno studirali u Italiji, tvrdi izvor "Kurira". Leta 2003. godine Filip i Nina su raskinuli, a ubrzo je počeo vezu sa Adrianom, koja je trajala oko godinu dana.

Romana Panić

Instagram/printscreen

Romana Panić, Foto: Instagram/printscreen

Filip je tada dolazio sa Adrianom u očevu zlataru u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu, prema pisanju pomenutog medija.

PROČITAJTE JOŠ:

Mrkajić, prema ovim navodima, potiče iz bogate porodice. Njegov otac Z. M., koji je nedavno preminuo, držao je lanac zlatara u Beogradu. Filip je od detinjstva imao šta god poželi, počev od ličnog vozača još dok je išao u osnovnu školu. Roditelji su se trudili da mu obezbede sve - išao je na skupa letovanja i zimovanja, pohađao je prestižne škole u inostranstvu. Počeo je da se kocka, kako tvrdi gorepomenuti list, zbog čega je porodični biznis propao. Otac se trudio da isplati njegove dugove, što ga je dovelo do bankrota. Pokojni čovek sina nije video poslednjih pet godina, što mu je jako teško padalo. Ne samo da ga je razočaralo to što je krenuo stranputicom, već i to što mu se nije javljao. Preminuo je neposredno pre objavljivanja da je Filip sa Romanom uhapšen, a sahranjen je na jednom beogradskom groblju.