Romana Panić, Svetlana Ceca Ražnatović
E-stock
Romana Panić, Svetlana Ceca Ražnatović

E-stock

Foto: E-stock

Naime, ona i njen emotivni partner Filip Mrkajić (40), inače agent za nekretnine, otputovali su u Australiju turistički, a kako su zapali u finansijske probleme, počeli su da kradu kako bi preživeli. I to pomoću posebnog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali njihove podatke i bankovne kartice.

Romana Panić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Kako prenose australijski mediji, njih dvoje su tokom marta i aprila postavili uređaje i kamere za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu. Pol Smit, sudija Okružnog suda, izjavio je da su Romana P. i Filip M. na taj način prikupili bankovne podatke od 35 osoba. Nakon hapšenja, oboje su priznali krivicu. Filip po 18 tačaka optužnice, a Romana po 16. Pevačica je dobila godinu dana zatvorske kazne, dok je njen partner dobio 14 meseci.

Ovo nije prvi put da je Romana kršila zakon.

Pročitajte i:

 

Još 2010. godine osvanula je vest da je Romana Panić uhapšena na Autokomandi. Kada ju je zaustavila policijska patrola, Romana je bila sama u džipu, a posle alko-testa ustanovljeno je da ima 1,8 promila alkohola u krvi. Ona je oko četiri sata ujutru privedena na treženjenje, a iz policijske stanice puštena je tog dana.

Romana Panić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Godine 2014. popularna pevačica takođe je napravila medijsku buru, ali u pitanju nisu bili zakonski prekršaji, već njen stajling na popularnom muzičkom takmičenju "Sunčane skale".

Do tada, Panićeva je važila za simpatičnu, smernu pop pevačicu iz Banjaluke, a onda se, po preporuci prijateljice Svetlane Cece Ražnatović, udružila sa kreatorom Zvonkom Markovićem, poznatom po ekstravagantnim haljinama. Marković je svojoj novoj mušteriji za "Sunčane skale" uradio haljinu koja "više skriva nego pokriva", a reakcije nisu izostale.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Srb VIP (@srbija.v.i.p) дана 26. Јун 2020. у 5:31 PDT

Dok je izvodila "Nikad i zauvijek", pjevačica je iz publike čula brojne zvižduke, ali to je nije omelo da do kraja odradi plejbek.

Romana je i pobedila, jer je zaista imala dobru pesmu, ali su se mediji bavili pitanjem da li je zvezda iz Banjaluke imala donji veš, kao i protestovanjem Goce Tržan. Pričalo se da Tržanki nije bilo pravo što je koleginica pobedila, a ne ona sa pesmom "Haljina".