Anamarija Kikoš
Printscreen
Anamarija Kikoš

Printscreen

Anamarija Kikoš, Foto: Printscreen

Dada Polumentu su tokom karijere pratili brojni skandali i afere, iako važi za jednog od popularnijih pevača. Pevač se smirio pored manekenke Ivone Ivković sa kojom ima dvogodišnju ćerku Aleu.

PROČITAJTE JOŠ:

OBELEŽILI IH ZA CEO ŽIVOT! Poznati svojoj deci dali NAJČUDNIJA IMENA na svetu! Zgranućete se kada čujete kako se zovu ćerke Zdravka Čolića!

RELAKSACIJA PRED EVROSONG Nevena Božović UHVAĆENA prvi put sa mužem nakon venčanja! Nisu išli na medeni mesec, ali evo ŠTA SU RADILI

NEVEROVATAN OBRT Jelena Krunić ju je POŠTENO ISTUKLA a sad je podržava! Zanemećete kad vidite šta je rekla o Nadeždi Biljić!

 

Naime, u pitanju je Anamarija Kikoš koja je postala poznata po ljubavi sa Dadom Polumentom kom je rodila sina Dorijana. Njihova veza mesecima je punila medijske stupce a devojka se konačno javnosti potpuno predstavila 2006. godine u poznatom rijalitiju "Veliki brat".

Dado Polumenta i Ana Marija Kikoš

Facebook

Dado Polumenta i Ana Marija Kikoš, Foto: Facebook

Iz njihove ljubavi se rodio sin Dorijan, ali njihovoj vezi je ubrzo došao kraj. Ipak njih dvoje su ostali u dobrim odnosima, a Anamariji se nakon "Velikog brata" u medijima gubi svaki trag, a prema njenim fotografijama je očigledno da se itekako promenila.