roda
Instagram/Printscreen
roda

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

Uveliko nam je pandemija korona virusa ograničila živote na maksimum i kretanje svela na minimum , ali s druge strane ovo je možda i najbolja prilika da se poradi na natalitetu. 

Sudeći po statistici ova i sledeća godina su već urodile plodom.

Kada su poznati u pitanju  sva velika takmičenja su otkazana,  nije se radilo na nastupima i daskama koje život znače, ali se zato radilo "na drugom planu".

Nekima ova, a nekima sledeća godina biće u znaku beba.

Trudnoća o kojoj se najviše pričalo je definitivno ona pevačice Lune Đogani koja čeka svoju prvu bebu sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem. Saznali su i pol, u pitanju je devojčica čemu se posebno radovala Luna. 

Pevačica Ana Sević čeka prvog sina sa svojim verenikom Danijelom Nedeljkovićem. Iz braka sa Darkom Lazićem ima devojčicu Lorenu, koja jedva čeka da dobije brata.

Glumica Nina Janković i njen suprug Mateja Dičić već imaju dvogodišnjeg sina Vukašina, a sada čekaju devojčicu.

Bivša teniserka Jelena Janković čeka svoje prvo dete sa uglednim doktorom Brankom Baraćem.

Pevač Aca Živanović i njegova supruga Ivana čekaju svoje drugo dete. Sin Mateja se veseli što će dobiti pojačanje.

Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić čekaju svoje drugo dete. Njihova kćerka Petra dobiće sestru i to zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

Pevačica Danijela Karić čeka drugo zajedničko dete sa suprugom Ivanom Mileusnićem, poznatim plesačem i koreografom. Par ima jednogodišnjeg sina Maksima, a Danijeli je ovo četvrto dete, jer iz prethodnog braka ima sina Filpa i ćerku Moniku.

Najlepša srpska odbojkašica, Stefana Veljković i njen dečko, takođe reprezentativac Srbije u odbojci, Srećko Lisinac, čekaju prvu bebu.

Starleta Tamara Đurić i njen emotivni partner Nikola čekaju svoje prvo dete, devojčicu koja će dobiti ime po majci.

Glumica Marina Ćosić i njen suprug Nikola Mirković čekaju svoje prvo dete. Njih dvoje su imali veridbu i venčanje istog dana. Ubrzo nakon toga glumica je objavila da je u drugom stanju.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još:

Komentari (1)

Nada

01.12.2020 20:57

Bebe su postale u modi kao pre par godina sto su bili kucici - pustimo jos par godina a onda slede razvodi i potraga za alimentacijom preko suda !