Saša Kovačević
Dejan Briza/Alo!
Saša Kovačević

printscreen

Saša Kovačević, Foto: printscreen

Naime, Stojanu je smetalo to što Sale dobija mnogo veći honorar za nastup u popularnom klubu u Makedoniji, pa je pretio gazdama kluba i satima pravio haos, saznaje „Alo!“.

Kako izvor tvrdi, sve je počelo nakon što su vlasnici kluba odbili da nastup MC Stojana plate onoliko koliko je on od njih tražio.

PROČITAJTE I:

Saša Kovačević

Alo!

 

- Makedonci vole srpske pevače i često su angažovani kod nas. MC Stojan je često u Makedoniji i navikao je da njegovi nastupi odlično prolaze kod mlađe publike. Ipak, pre nekog vremena dogovarao je nastup u jednom od najskupljih klubova u zemlji, ali za razliku od ostalih mesta po kojima je nastupao, u ovom su dva vlasnika cenu njegovog nastupa smatrali previsokom, zbog čega su pokušali da se dogovore s njim i da je spuste za nekoliko hiljada evra. Stojanu se ta ideja nije dopala, ali je rekao da će im kroz nekoliko dana javiti šta je odlučio - priča izvor i otkriva da je posle određenog vremena Stojan pozvao jednog od vlasnika i počeo da urla na njega i da ga vređa.

 

Mc Stojan

printscreen

Mc Stojan, Foto: printscreen

- Vlasnik se javio misleći da je i sam Stojan shvatio da je cena previsoka i da želi da se dogovori. Pošto je Stojan razgovor otpočeo sa psovkama, vlasnik diskoteke je mislio da se radi o neslanoj šali. Osim što ih je nazvao govnima i stipsama, rekao je da će im se ispi*ati na klub jer je u ta dva dana, koliko je razmišljao da li da spusti cenu, saznao koliki honorar ima Sale Kovačević.

Zabolelo ga je što su za Sašu imali da isplate znatno više, a njemu rekli da mora spustiti cenu. Vređao je kolegu, pitao kakav je to način da ga ne plate bar toliko koliko je tražio, kad već Saša uzima papren honorar, i pretio je da će ih uništiti i okačiti na društvene mreže da su najveći prevaranti - navodi izvor, koji ističe da je vlasnik MC Stojanu jasno stavio do znanja gde mu je mesto.

Saša Kovačević

Dušan Petrović

Saša Kovačević, Foto: Dušan Petrović

- Kao i svaka umišljena, nova zvezda, i Stojan se često bahato ponaša i zaboravi kako s kim sme da priča. Vlasnik ga je upozorio da se smiri, zapretio mu sa nekoliko imena i objasnio mu je da još hleba mora da pojede da bi bio blizu Kovačeviću. Takođe, rekao mu je da ni za tri života neće moći da zarađuje kao Saša. Budući da se ovaj ni tad nije potpuno smirio, objašnjeno mu je i da će mu biti zabranjeno da peva u Makedoniji.

Iako je Stojan spustio slušalicu, posle nekoliko sati nazvao je vlasnika i izvinio mu se pod izgovorom da je bio neispavan i nervozan. To je baš bedno i odvratno ponašanje s obzirom na to da isti taj Saša nikada nikoga s estrade nije uvredio niti dira. Dečko radi svoj posao i ulaže u karijeru, a sad da ga napada jedan MC. Sramota - zaključuje izvor za „Alo!“.

Da bismo proverili tačnost informacija, kontaktirali smo s akterima ove priče, i dok se MC Stojan nije javljao na naše pozive, Kovačević je kratko prokomentarisao naša saznanja.

- Nemam komentar na tu priču - rekao je Kovačević za „Alo!“.

PREPORUČUJEMO: