LJUBAV NA PRVI POGLED Relja jednom rečenicom pre pet godina osvojio Nikolijino srce za ceo život: Pevačica je znala da je on taj

Uživaju

Relja Popović
Relja Popović, Foto: Alo.rs

Relja Popović više od pet godina je u vezi sa Nikolijom Jovanović sa kojom ima ćerku Reu, a sada je otkrio kako je osvojio atraktivnu pevačicu.

Reper je priznao da je zbog jedne rečenice Nikolija znala da je on njen čovek za ceo život.

 

Relja i Nikolija
Relja i Nikolija, Foto: Alo.rs

- Ona kaže da se to desilo kad sam izgovorio jednu rečenicu, nije važno ni koju, ona je znala da sam čovek sa kojim hoće da provede ceo život. Nisam čekao da mi se baci u zagrljaj, nekako sam pustio da vreme radi u korist našeg odnosa i da pokaže koliko smo mi jedno za drugo ili nismo, i evo, prošlo je pet i po godina. Uvek je najlakše reći sve sam spreman da uradim i uradio bih sve, ali daj da gledam da me život ne stavlja na takav test da moram da uradim sve i svašta. Čuvam odnos na drugačiji način da ne dolazi do toga da moraš da radiš sve, -rekao je Relja.

On je zatim ispričao i da je njegova i Nikolijina naslednica, trogodišnja Rea, veoma talentovana za muziku, te je otkrio kako ga je oduševila.

Relja i Nikolija
Relja i Nikolija, Foto: Alo.rs

- Izmislila je neku pesmu, nešto: "Sneg ti pao na nos", pa smo zajedno dovršavali: "Kad je zima ne smeš da ideš bos", rekao sam joj: "Ti si talentovanija od mene, ja sam prvu pesmu napisao sa 13 godina, ti sa tri", tako da me je oduševila. Mislim da jednu moju pesmu gotivi najviše, - rekao je Relja u emisiji "Magazin IN" i raznežio sve u studiju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi