PRVI PUT U METROU Reakcija Željka Mitrovića je urnebesna! OVO JE OBIČAN VOZ! (VIDEO)

Kao što je i najavio, Željko Mitrović svakodnevno pratioce na Instagramu obaveštava o svom boravku u Njujorku, gde je otputovao kako bi sa ćerkom Sandrom Mitrović proslavio njeno diplomiranje na univerzitetu "Kolumbija".

Željko Mitrović
Željko Mitrović, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Poslednji snimci koje je vlasnik TV Pink obajvio na svom Instagram profilu bili su posebno zanimljivi njegovim pratiocima. Naime, Željko je sa Sandrom otišao na branč u jedan njujorški restoran, čiji su vlasnici njegovi prijatelji iz San Tropea. U podne, kada su stigli u restoran, sve je izgledalo kao običan branč, međutim, već u sledećem videu, Željko je pokazao kako se dan nastavio.

Dva sata kasnije, u dva popodne, ovaj restoran postao je pravi klub! Nakon ovog iskustva, Sandra je rešila da Željka odvede u metro, s obzirom na to da ga uprkos brojnim posetama Njujorku, nikad nije posetio. Kako je sam rekao, "to je bio dovoljan razlog Sandri da osmisli malu podlost, obećavši mu traumatično iskustvo koje se nije desilo".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

 

Iako je imao velika očekivanja od njujorškog metroa, Željko je bio poprilično razočaran kada je shvatio da je u pitanju običan voz.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic) on

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi