Ceca i Veljko
Screenshoot Instagram
Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić

E-Stock / Danijel Milutinović

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: E-Stock / Danijel Milutinović

Porodica Rodić radi punom parom kako bi najlepši dan u životu njihove naslednice protekao u najboljem redu.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Majka buduće neveste Danijela Rodić otkriva da je sve za dan svadbe pripremljeno.

- Držimo se dobro za sada, još ne plačemo. U nedelju će srce da nam iskoči i suze će verovatno same da teku od radosti što je naša Bogdana pronašla sreću, ali i što zvanično odlazi iz naše kuće - otkriva Danijela Rodić i dodaje da za Veljka i njegovu porodicu pripremaju posebno posluženje:

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić

E-Stock/ Strahinja Kostić

Veljko Ražnatović i Bogdana Rodić, Foto: E-Stock/ Strahinja Kostić

- Spremamo meze, pitu, pečenje da ugostimo zeta i prijatelje. Bogdanine obe bake pomažu oko priprema. Buduća nevesta nema dilemu oko prezimena, pa će ubuduće, umesto Rodić, u zvaničnim dokumentima biti Ražnatović.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE:

 

- Bogdanu već odavno svi iz okruženja zovu gospođa Ražnatović. Počelo je iz zezanja, ali postalo je stvarno još od kada je počela da živi u vili kod Cece - otkriva jedna od najboljih drugaica Veljkove mlade.

Na Cecinoj vili osvanula velelepna kapija visoka 10 metara! Zbog jedne stvari svi prolaznici gledaju u nju! (FOTO+VIDEO)

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 18.11.2019. 13:55 Zadivljujuće! Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić, Foto: E-Stock/Ivan Dobričić Pripreme za Veljkovu svadbu se uveliko privode kraju, s obzirom na to da je venčanje za svega 5 dana. Kako je Veljko proslavio svoje momačko veče, pogledajte OVDE . Veljko i Bogdana će izgovoriti sudbonosno "da" 24.

Pogledajte BONUS video:

Ružu Rupić spojili sa 46 godina starijim pevačem! Evo kako je reagovala!