Zorica Brunclik, Indi, Tanja Savić
Rajko Ristić, E-stock
Zorica Brunclik, Indi, Tanja Savić

Rajko Ristić, E-stock

Zorica Brunclik, Indi, Tanja Savić, Foto: Rajko Ristić, E-stock

Estradna neprijateljstva i sukobi oduvek su privlačili veliku pažnju medija i publike. Posebno ona u kojima učestvuju velika imena naše javne scene. Pojedine svađe trajale su nekoliko minuta, a neke traju godinama, ali su sve ostavile veliki pečat u istorijatu domaće estrade.

Slavica Ćukteraš i Tanja Savić počele su karijeru zajedno kao finalistkinje prve sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" 2004. godin. Na poletku karijere Tanja i Slavica živele su zajedno, putovale zajedno i nastupale širom Srbije i Evrope i u tom periodu bile najbolje drugarice.

Slavica Ćukteraš, Tanja Savić

Dejan Briza, E-Stock

Foto E-Stock

Ipak, svađa je nastala onda kada je Savićeva navodno saznala da je Slavica bacila oko na njenog tadašnjeg dečka i da mu je čak jednom prilikom pokazivala gole grudi. Od tada njih dve prekidaju svaki kontakt.

Slavica i Tanja pomirile su se 2013. godine kada se Savićeva vratila nakon tri godine iz Australije u Srbiju. Njih dve su danas u super odnosima, i često jedna drugu komentarišu pohvalno ali se još nisu srele.

Folk zvezda Zorica Brunclik i pevač Miloš Bojanić zaratili su još tokom učešća u "Farmi 2" 2010. godine. Njihovi sukobi eskalirlai su u sudsko gonjenje. Bojanić je Zoricu tužio, jer je za njega navodno rekla "da je pedofil, lažov i "trula prostata", a pored toga je i pljunula u lice. Pevač je koleginicu dobio na sudu, a kada su se sreli pred sudijom Brunclikova je tvrdila da se uvreda ne seća i da je sigurno bila isprovocirana da tako nešto kaže, pisali su domaći mediji pre nekoliko godina. Takođe, Zorica je pred sudijom čak i zaplakala.

Zorica Brunclik, Miloš Bojanić

Rajko Ristić, Printscreen

Zorica Brunclik, Miloš Bojanić, Foto: Rajko Ristić, Printscreen

"Jeste, istina je, ali molim vas da o tome više ne pričamo. Mislim da je sve to što se dešava najobičnija glupost. Rijaliti je završen, Zorica i Kemiš to znaju. Sve što se desilo treba baciti u kantu i staviti tačku na to. Život ide dalje, sad sam preokupiran nastupima i promovisanjem nove pesme", rekao je tada Bojanić.

Folk pevačica Mina Kostić dugo niz godina bila u vanbračnoj zajednici sa biznismenom Tiosavom Sretenovićem Tikom. Nakon što su stavili tačku na njihov ljubavni odnos oni je uplovio u romansu sa njenom koleginicom Indirom Aradinović, poznatijom kao Indi.

Indira Aradinović Indi i Mina Kostić

Printscreen

Indira Aradinović Indi i Mina Kostić, Foto: Printscreen

Netrpeljivost između ove dve pevaćice zbog zajedničkog momka kulminirala je 2008. godine na "Grandovom" festivalu. Mina i Indi su se u bekstejdžu prvo posvađale, a onda su krenule da se tuku. Mina je nekoliko godina kasnije progovorila o ovom incidentu na jednom događaju. Neko je spomenuo tu tuču, a Mina je dobacila: "Da li si video kako sam razbila tu ku*vetinu?"

Komentari (2)

Seka

28.08.2018 17:18

Divno, predivno! Pogotovo je smesno ovo iz rijalitija! Kada se neko ogoli pred milionima kakve trice i kucine, kakve tuzbe i te gluposti! Ko IH tera javno da se eksponiraju 24 casa dvevno! I treba IH ismejavati i sprdati se sa njima svima. Hoce djaba para sto iz rijalitija, sto preko tuzbi. Dno DNA! Jedino koga se SECAM iz rijalitija kome se rec nije mogla reci jeTopalko tada,samo tada je bio divan i poske toga nikada vise! Udarila Slavs! Njegovo pravo!

odose pare

28.08.2018 19:21

@Seka - bolje novci da odu nego nekome da padne na pamet da ti sece jezik .