Ljuba i Darko
printscreen
Darko Lazić

Vladimir Marković

Darko Lazić, Foto: Vladimir Marković

Darko Lazić važi za jednu od najvećih zvezda narodne muzike, a već neko vreme traje rat između njega i kolege Ljube Aličića.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Naime, folker Ljuba Aličić je pre izvesnog vremena bez dlake na jeziku je pričao o Darku Laziću, sa kojim je bio u dobrim odnosima, a kako je rekao, posećivao ga i u njegovom domu.

Ljuba Aličić

Printscreen/Happy TV

Ljuba Aličić, Foto: Printscreen/Happy TV

 

Ljuba je tada izneo i da bi Darko mogao da napravi karijeru poput Šabana Šaulića, ali ukoliko prestane sa alkoholom.

Kako Lazić kaže, svađa je započela na proslavi rođenja Darkovog sina Alekseja, kada je Aličić želeo da uzme sav bakšiš za sebe:

Darko Lazić

Vladimir Marković

Darko Lazić , Foto: Vladimir Marković

- Nikada u životu nisam ni želeo da nasledim Ljubu Aličića, ni Šabana, ni Sinana... Ljuba mi je dolazio u kuću i pričao da me voli, a onda za novine kaže tako nešto. Na proslavi rođenja mog Alekseja, Ljuba je došao kao gost, a ja sam ga u jednom trenutku zamolio da otpeva nešto. Rekao mi je da čeka klavijaturistu, što me je začudilo. Shvatio sam da je došao da zaradi na toj proslavi. Kada je otpevao nekoliko pesama, pare koje je dobio stavio je pred sebe. Kolega kojeg sam angažovao da peva na proslavi mu je uzeo taj novac i stavio ga na harmoniku, jer je takvo pravilo među pevačima. Ne uzimaš pare od benda ako kao gost otpevaš pesmu. To ga je naljutilo, izleteo je iz restorana i zato me sada pljuje - rekao je Darko za Alo!

Pogledajte BONUS video:

Darko Lazić progovorio o ulasku u rijaliti!

 

 

Komentari (1)

milan

11.10.2019 14:45

sviste vi isti alavci kroz vase ruke su prosli sleperi para