Rasta
Printscreen / Youtube
Rasta

Printscreen / Youtube

Rasta, Foto: Printscreen / Youtube

Stefan Đurić Rasta oglasio se prvi put na društvenoj mreži Instagram otkako je pušten iz pritvora.

Verovatno po molbi repera, sa njegovog profila je sav sadržaj izbrisan dok je bio u zatvoru. Međutim, iako su svi očekivali da će se oglasiti čim bude na slobodi, to se do danas nije dogodilo.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta)

On je sada poručio da ima hit, te se pretpostavlja da će Rasta i ubuduće profil koristiti samo u poslovne svrhe. S obzirom na to da je do hapšenja delio svaki sekund svog života sa javnošću, pa i fotografije kako konzumira marihuanu, izgleda da je sada odlučio da krene drugim putem. Njegovi pratioci oduševili su se Stefanovim povratkom na Instagram, te je dobio brojnu podršku od njih.

Njegov profil je tokom četvoromesečnog pritvora verovatno vodio njegov blizak prijatelj, Alen Sakić, s kojim je reper snimio pesmu “Benz ili bimer”, a u čijem spotu se ne pojavljuje i Đurić.

Rasta izlazi iz pritvora

ATA Images

Rasta izlazi iz pritvora, Foto: ATA Images

Podsetimo, dok je bio iza rešetaka, Rasti je najviše nedostajala ćerka Tara, te je odmah po puštanja na slobodu otišao u dom bivše supruge Ane Nikolić, kako bi se video sa naslednicom.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Nada

15.02.2021 17:23

Narkoman sa narkomanom saradjuje - ko ce kome nego svoj svome !

Putin R.S

15.02.2021 17:44

Kriminalcu jedan i narkomate sugavi. Tebe treba bojkotovati i izbaciti sa YouTube. Tvojim kriminalnim cinom i drogiranjem podstices nasu omladinu na isto sto i ti radis. Tebe treba pljunuti svako ko te sretne.