Lepa Brena
Jelena Živković
Lepa Brena

Jelena Živković

Lepa Brena, Foto: Jelena Živković

Brena nije želela da nam otkriva detalje predstojećeg koncerta, već je želela da sve do poslednjeg momenta sve ostane veliko iznenađenje.

Ona je rekla da osećaj koji trenutno ima ne može da nazove "tremom", već da je samo problem kako usaglasiti 200 ljudi koji rade na čitavom projektu počevši od igrača, koreografa, scenografa.

- Kada imate ovoliko godina kao ja rođendani postaju nešto što je dosadno, više volim da slavim tuđe rođendane kada ja nisam u centru pažnje. Pošto sam ja dvojna ličnost - jedno je Lepa Brena, drugo Fahreta, mama, ćerka, sestra i sve ostalo, mislim da bi bio red da obeležim ovakav jubilej. Srećna sam što se ljudima dopao moj dokumentarni film, drago mi je što sam uspela u izboru pesama i napravila album koji je drugačiji od prethodnog. Mislim da je ovo pravi način da proslavim rođendan - sa svojom publikom i sa vama. Da nije mene ne bi bilo sigurno Lepe Brene, a da nije vas koji sve ovo objavljujete sa svim vašim dobrim i lošim komentarima - ne bih trajala svih ovih trista godina - rekla je pevačica za Alo! i dodala:

 

Pročitajte još:

 - Kada radim ovako velike koncerte to predstavlja veliki psiho-fizički napor zato što sam ja "freak control", žena koja svoju zamisao mora da ostvari. Ja nemam nikoga ko na neki način stoji iza mene, kao mnoge druge osobe iz sveta šoubiznisa koje mogu da se pohvale tim. Tražim da sve bude zaista perfektno kako bismo svi mi uživali - rekla nam je Brena, koju je posebno dotaklo pitanje o budućem unučetu, na šta su joj zasuzile oči.

Lepa Brena

Jelena Živković

Lepa Brena, Foto: Jelena Živković

 Pevačica je potom ustala od stola i oduševila sve prisutne svojim perfektnim stajlingom, a pogotovo figurom devojke od 25 godina.

Lepa Brena

Jelena Živković

Lepa Brena, Foto: Jelena Živković

 Na koncert je, naravno, među prvima stigao Brenin pastorak Filip sa svojom trudnom suprugom Aleksandrom.

Filipa smo zatekli u bekstejdžu, a Priji je društvo pravila njena majka Borka.

Koncert Lepe Brene

J.Ž.

Koncert Lepe Brene, Foto: J.Ž.

 

Prija sa majkom

J.Ž.

Prija sa majkom, Foto: J.Ž.

Osim dve bine i piste duge 22 metra, vizualnih sadržaja kakve kod nas do sada niko nije imao, najpopularnija pevačica u regionu, ima na sceni i posebne efekte koji čine svaki spektakl sa njenim potpisom.

Koncert Lepe Brene

D.R.

Koncert Lepe Brene, Foto: D.R.