"LJUBILA ME, ŠETALI SMO, DRŽALI SE ZA RUKICE" Rada je Harisa prevarila sa ovim rijaliti učesnikom?!?! Bili su zajedno, a onda joj rekao da je zauzet!

Sve je otkriveno!

Rada Manojlović
Foto: Masanori Jošida/Alo!

Kontroverzni ucesnik rijalitija "Parovi 8" Dario Šogorović ne prestaje da diže prašinu od momenta kada je odlučio da se priključi već uigranoj ekipi u vili u Zemunu. On nam je pred sam ulazak u rijaliti ispričao sve o avanturi koju je imao sa Radom Manojlović, a koja se neslavno završila, barem po nju. Šogorović za tvrdi da je otkačio Radu Manojlović, koja je sa njim želela nešto više od drugarstva.

"Rada Manojlović je sa mnom provela neko vreme, upoznali smo se, šetali smo. Mediji su to čak i zabeležili. Nju je Haris Berković ostavio upravo zbog mene. Ja sam prijateljski bio sa njom, ali ona je htela nešto od mene. U mom kraju sam joj organizovao jedan koncert. Ja sam je vozio za Beograd, družili smo se. Ljubila me je, šetali smo kroz grad, držali se za rukice. Onda sam joj objasnio da sam zauzet. Rekao sam joj da je top što hoće nešto od mene, ali da je bolje da ostanemo prijatelji. Kada je videla da nema šanse kod mene, Rada se tada vratila svom dečku Harisu. Znam da joj nije bilo svejedno zbog toga što sam morao da je odbijem. Bila je tužna, videlo se to u njenom pogledu. Haris je poludeo, pobesneo, svašta joj je rekao. Ona je bila hladna, nije se uzbudila zbog njegovih reči" , rekao je Šogorović bez dlake na jeziku.

Pročitajte još

Ipak, izvor upućen u život popularne pevačice tvrdi da Dario sve laže i da se upravo on nabacivao Radi, te da nije mogla da diše od njega.

Dario Šogorović
Foto: printscreen

"Šogorović je lažov kakvog nema, taj laže kad zine. On je spreman na sve zarad malog prostora u novinama i medijima. On je čuo da Rada nastupa u Prnjavoru, odmah je isplanirao kako da dođe do nje i da je šarmira. Iskoristio je svoja poznanstva da bi joj se približio. Bilo mu je važno da se uslika pored pevačice nekoliko puta i da tako pravi priču za medije jer je bio medijski zapostavljen. Rada je poznata kao fina, ljubazna devojka, nikada nikoga ne bi odbila za slikanje. Tako je i njemu izašla u susret. Kada je Haris video slike na portalima, poludeo je. Iako Rada ništa nije imala sa Dariom, on joj nije verovao. Šogorović jedino nije slagao da su Haris i Rada raskinuli. Istina je da su se žestoko posvađali i da je on rekao kraj. Posle su se izmirili jer je i sam shvatio kakav je lažov Dario. Haris jedva čeka da ga sretne i da mu saspe u lice sve što misli o njemu i njegovim lažima" , završava izvor blizak pevačici.

BONUS VIDEO

KROZ KLJUČAONICU: Nikola Lakić i Coka otvorili vrata svog stana, po prvi put pokazali sina Lazara!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi