NIKO NIJE ZNAO KROZ KAKVE MUKE JE PROŠLA Radmila Manojlović je 5 GODINA pevala pod šatorom, a onda joj je ON rekao šta će se DESITI!

Iskrena...

Rada Manojlović
Rada Manojlović, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Pevačica Radmila Mannojlović sinoć je ocenjivala nastupe zadrugara na Zadrugoviziji, a kada je nastupila grupa koju si činile Suzana, Mina, Ljuba i Eleonora, ona se  prisetila svojih početaka pa je sa svima podelila detalj koji je malo ko znao. Pročitajte OVDE šta je Radina baka priznala o njoj!

Čim je čula da je zadrugarska ekipa bila pod velikom tremom, rešila je da im smanji muke, tako što je otkrila kako je ona to savladala.

"Od jednog starog harmonikaša sam dobila savet pod jednim šatrom, davno je to bilo... Imala sam tremu. Dugo sam pod šatrom pevala, od 16. do 21. godine. Tada mi je on rekao: 'Nemoj da se plašiš i samo osmeh, kada gosti prestanu da kusaju i spuste kašiku znaćeš da je dobro.' Vi ste mi se svidele i postigle ste pravi efekat", ispričala im je Rada, a one su priču prihvatile sa osmehom. Pročitajte OVDE zašto se Rada i Haris neće venčati u Srbiji. 

Takođe, pevačica je bila pozdravljena gromoglasnim aplauzom.

Rada Manojlović
Rada Manojlović , Foto: Masanori Jošida/Alo!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi