Zvezde Granda
Alo.rs
Zvezde Granda

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Put do zvezda posut je i kamenjem i laticama ruža, a samo onima kojima se posreći, vinu se do zvezda.

Najveća zvezda naše bivše države, Lepa Brena, koja se bukvalno preko noći vinula u visine, pre nego što je upoznala Sašu Popovića i napravila veliki uspeh, kako bi poboljšala svoj studenski budžet, radila je kao bebisiterka. Kasnije se ispostavilo da je beba koju je čuvala Ana Štajdohar, koja je krenula stopama svoje bebisiterke.

Mlada, uporna i nestašna Novopazarka Emina Jahović, pre muzičke karijere bila je voditelj vremenske prognoze u Novom Pazaru. Želela je da bude poznata, pa je iz tog razloga izabrala televiziju, a ujedno je zarađivala i za džeparac. Vlasnica televizije je, gle čuda, bila pevačica Elma Sinanović, koja kaže da je Emina bila sladak devojčurak i da je nanjenu televiziju donela mladalačku energiju i početnički entuzijazam.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?

A post shared by ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official) on Jul 6, 2018 at 7:15am PDT

Momčilo Bajagić Bajaga, pre nego što je počeo da se bavi muzikom, kratko vreme je radio u Knez Mihailovoj i damama je prodavao marame. On je svojevremeno izjavio da su marame bile lepe na oko, pa su se lako prodavale, ali da je kvalitet bio očajan, jer su se mnogo gužvale.

Momčilo Bajagić Bajaga

Printscreen/youTube

Foto: Printscreen/youTube

Miljenik devojčica Milan Stanković je posle završene medicinske škole, jedno vreme radio u Domu zdravlja u Obrenovcu, na odeljenju dijalize. Kažu da je bio omiljeni medicinski tehničar. Kasnije se prijavio na audiciju Zvezda Granda i odatle je već sve istorija, s obzirom na to da je od početka takmičenja imao naklonost publike, ali i starijih kolega.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Moj stil možete samo da sanjate ? ? @miomirmilic

A post shared by MILAN STANKOVIC (@milanstankovic) on Dec 2, 2019 at 5:10am PST

Maja Berović je kao dete doživela veliku tragediju, kada je sa samo dve godine ostala bez oca. Ona je jedna od retkih koja je kao dete tačno znala čime želi u životu da se bavi, pa je već sa 12 godina počela da peva. Pet godina kasnije, na jednom nastupu je upoznala supruga Alena, koji joj je kasnije finansijski pomogao u karijeri, što Maya nikada nije krila. Sada je jedna od najvećih naših zvezda, čiji su nastupi rasprodati mesecima unapred.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Mmmm ne zanima me situacija ????

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial) on Oct 3, 2019 at 10:40am PDT

Pre nego što je postala TV lice, Sanja Marinković je, nakon studija novinarstva, otšlla u London, gde je prvo radila u pekari i prodavala pecivo, da bi se kasnije zaposlila u butiku, kako bi preživela u ovom skupom evropskom gradu.

Andrija Milošević, jedan od najpopularnijih glumaca na balkanu i izuzetan komičar, kao mlad prodavao je novine, kako bi zaradio za džeparac. Kako nije bio dobar učenik, oprobao se na FDU, jer kako je izjavio, tu nije bilo mnogo da se uči. Uspeo je da upiše glumu i sada uspešno zasmejava sve nas svojim, uglavnom komičnim ulogama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Radost, uvek radost,Što sam živ i slobodan, a posebno na ovaj dan. #smeh #bozic

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on Jan 6, 2020 at 6:26am PST

Milan Kalinić je jako želeo da postane pilot. Njegovi roditelji su imali dosta prijatelja koji su se bavili ovim pozivom, pa je mali Milan bio oduđevljen avionima. U Vršcu je 1996. godine završio akademiju za pilote, ali ga je život odveo na drugu stranu. kako nije mogao da se zaposli kao pilot, Kalinić se oprobao na FDU i upisao glumu. Kasnije se prvo dokazao kao voditelj, a nakon toga i kao glumac. Ipak, angažmana u voditeljskom pozivu ima mnogo više, nego u glumačkim vodama.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

FINALE,konačno

A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on Jul 8, 2017 at 1:29pm PDT

Ivan Ivanović je imao neverovatan put. Kao dete je često išao u pozorište i maštao o tome da postane glumac. Ipak, kada nije uspeo da upiše glumu, upisao je pravni fakultet. Trinaest godina je radio u obezbeđenju za veoma malu platu. U početku je sedeo na parkingu i čuvao kamione, da bi kasnije poslao lično obezbeđenje Vilijama Montgomerija dok je bio Ambasador Amerike u Beogradu i tada je zarađivao pozamašnu svotu novca. Njegova karijera na televiziji je krenula sa raznim kvizovima, od kojih je najpoznatiji bio "Keš taksi", koji je i najduže radio. Na Prvoj televiziji je dobio šansu da pokaže šta i koliko zna, nakon čega je postao jedan od najpopularnijih i najbolje plaćenih voditelja u Srbiji.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

What a day @ikador.hotel with @classicriva experience???

A post shared by Ivan Ivanović (@veceivan) on Jul 22, 2019 at 1:31am PDT

Pre nego što je postao TV voditelj, Dejan Pantelić je bio vozač u renta-kar agenciji, a jedno kratko vreme je radio i u pekari. Kako je svojevremeno izjavio, njegova supruga tvrdi da njihova porodica nikada neće biti gladna, jer Dekija nije sramota da radi bilo koji pošten posao, jer je izuzetno vredan i odgovoran čovek. Pantelić je svetao primer supruga, oca i profesionalca, kao i velikog borca u životu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I sing in the rain......od 320 lepih dana u godini.......to se zove #bingo ??? #valencia #españa

A post shared by Dejan Pantelić (@deki.pantelic) on Jan 19, 2020 at 11:55pm PST

Ukoliko trenutno radite posao koji ne volite ili vam iz nekog razloga ne prija, ne brinite, jer ko zna, možda ste baš vi sledeća velika zvezda ove zemlje!