RAĐEN ZA “ALO!” EKSKLUZIVNO POTVRDIO
OTKRIVAMO SVE DETALJE Nikola progovorio o razvodu od Ane Kokić!

“Nažalost, istina je. O svemu ćemo se oglasiti zajedničkim saopštenjem” - rekao je Rađen ekskluzivno za “Alo!”

Nikola Rađen
Nikola Rađen, Foto: Alo/V.Marković

Pop zvezda Ana Kokić i njen suprug, vaterpolista Nikola Rađen odlučili su da stave tačku na desetogodišnji brak. Iako se više puta u domaćim medijima spekulisalo o tome da se razvode, njih dvoje su takve informacije demantovali, jer su u tom trenutku bili netačne. No, ovoga puta je zaista došao kraj!

 

Kako “Alo!” saznaje, bez ružnih reči, povređenje sujete i loših odnosa, Ana i Nikola shvatili su da im više ne ide. Ovu informaciju, za naš list potvrdio je i vaterpolista.

- Nažalost, istina je! O svemu ćemo se oglasiti zajedničkim saopštenjem - rekao je kratko Rađen koji se u tom trenutku ukrcavao u avion za Moskvu gde igra vaterpolo. Njegova supruga, Ana Kokić nije želela da se oglašava ovim povodom, a kako saznajemo, njih dvoje će i nakon svega ostati u dobrim odnosima. Papire za razvod braka potpisali su u prisustvu advokata i to na Božić.

Nikola Rađen i Ana Kokić
Nikola Rađen i Ana Kokić, Foto: Dejan Briza

- Nije bilo ružnih reči, svađe ili nekih drugih stvari zbog kojih bi se sada u medijima stvarala neka negativna slika. Jednostavno, posle deset godina braka, shvatili su da im više ne ide, te da bi zarad njihovih ćerkica, ali i njih samih, najbolje bilo da se razvedu. Ana i Nikola će ostati u prijateljskim odnosima i neće dozvoliti da im to neko pokvari. Imaju dve predivne devojčice koje su vezane za oba roditelja i najvažnija im je njihova sreća - otkriva izvor za “Alo!” i dodaje:

Nikola Rađen i Ana Kokić
Nikola Rađen i Ana Kokić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

- Ana i Nikola su saopštili ćerkama da se razvode, a njima dvema je to teško palo. Ipak, kad su razgovarali sa tatom i mamom, prihvatile su da je tako najbolje - dodaje izvor za “Alo!”

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi