Rada Manojlović
Rajko Ristić/Alo!
Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

U Četerežu svi je hvale, iako je otkada je postala popularna slabo viđaju. Velelepnu vilu koju je sagradila u dvorištu pored trošne kuće koristi kao vikendicu jer otac Rade i maćeha Suzana u njoj neće da žive.

PROČITAJTE JOŠ:

Tužna životna priča Rade Manojlović zbog rane smrti majke naterala ju je da brzo odraste i bude domaćica u kući. Meštani je zato hvale kao devojku koja ume sve da radi i koja je u mnogim situacijama bila glava porodice.

Meštani o Radi Manojlović

Pevačicin stric je kratko rekao:

"Otkako je postala poznata, slabo se viđamo. Šta znam, svašta se priča. Kažu da će uskoro da se udaje, voleo bih da se uda", kaže Dragan koga smo zatekli na traktoru u blizini Radinog porodičnog doma.

Nakon strica govorio je Radin otac i otkrio mnoge nepoznate detalje.

"Rada je podigla ovu veliku kuću, a u ovoj plavoj je odrasla, dok je bela kuća naša osnovna. Meni je dovoljno ono što imam, ne treba mi ništa više od toga. Zajedno sa mojom nevenčanom suprugom živim u manjoj kući. Ova veća je kao vikendica Mariji, Nenadu i njoj kada im ne daj Bože pukne glas da mogu da se dođu i sakriju se od javnosti", kaže Rade pokazujući na belu višespratnicu u koju je Rada uložila sve što je zaradila pa se još nije skućila u prestonici nego živi kao podstanar.

Rada Manojlović

Rajko Ristić/Alo!

Rada Manojlović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Želim što ne okrećemo prase zajedno na ražnju

Rade kaže da njegova ćerka voli selo, ali se odvikla od rada oko šporeta i kuhinje.

"Svaki slobodan trenutak koristi da dođe ovde. Volim kada se za praznike svi skupimo, mada bi mi više bio gušt da zajedno okrećemo prase na ražnju, a ne da dođe kada sve završim. Nekada joj kažem kada dođe uveče, a trebalo je da dođe za ručak: bolje da smo otišli u kafanu da jedemo, nego ovako da dođeš kada je sve spremljeno", kroz osmeh priča otac pevačice.

Rade je otkrio i da li je pevačica kao mala bila vredna i odlazila zajedno s njim da obrađuje zemlju.

"Nikada nije bilo potrebe da mi pomaže jer smo mi sve sami mogli da uradimo. Nije morala da ide i radi teške poslove, na njoj je bilo da uči i završava školu", objašnjava Rade čija ćerka je bila dobar student Ekonomskog fakulteta u Karagujevcu sve dok joj se nisu desile "Zvezde Granda".

Sada Rade priželjkuje samo jedno.

"Želim da je udam. Zapravo, što se mene tiče, ne mora ni da se udaje, samo neka nam podari unuče. Prepuštam njoj da razmišlja o sebi, zato od osamnaeste godine ne vodim o njima računa. Normalno da znam sve šta se dešava, ali mislim da treba sama da brine o sebi", poručuje pevačicin otac koji je upoznao ćerkinog dečka Harisa Berkovića, koji je, za razliku od Milana Stankovića, dolazio u njeno rodno mesto.

Rade misli da se njegova naslednica nije promenila sa popularnošću:

"Svi u selu kažu da je vole, a onaj koji je ne voli sigurno neće da kaže da mu nije simaptična. Nema ni razloga, nikome ništa loše nije uradila."

Komentari (3)

Goga

22.11.2018 18:49

Sve sve ali ženo prvo nos operisi!!!

Ja

22.11.2018 19:21

@Goga - Sta pricas ti, zeno..?

Sneža

22.11.2018 19:22

@Goga - Operiši ti svoj